KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΡΓΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.


500 άντρες και γυναίκες συγκεντρώθηκαν σε μια ειδικά διαμορφωμένη αποθήκη για να σπάσουν το ρεκόρ ομαδικού σεξ. Τα ζευγάρια άλλαζαν στάσεις ταυτόχρονα, λες και επρόκειτο για κάποιο αθλητικό αγώνισμα.
Η όλη διαδικασία έμοιαζε υπερβολικά οργανωμένη και έλειπε το πάθος. Είναι περίεργο να βλέπει κανείς 500 άτομα να κάνουν στοματικό έρωτα και ξαφνικά όλα μαζί να αλλάζουν στάση. Το πρόσταγμα έδιναν οι διοργανωτές από τα μεγάφωνα και οι συμμετέχοντες ακολουθούσαν:

Οι Ιάπωνες αποδείχθηκαν πολύ οργανωμένοι ακόμα και στο σεξ. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο οτι από εκεί προέρχονται και οι γνωστές γκέισες που μοναδικό σκοπό είχαν να περιποιούνται τους άντρες. Πού πήγε όμως το πάθος, η προσωπική πρωτοβουλία και το στοιχείο της έκπληξης;

Το ρεκόρ κατέγραψε κινηματογραφικό συνεργείο με σκοπό να κυκλοφορήσουν τις σκηνές σε dvd και να πληρωθούν τα έξοδα της παραγωγής. Το dvd θα κοστίζει περίπου $40 και αυτό θα είναι το εξώφυλλό του:
undefined

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών