KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

EΡΧΟΝΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ Η ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΡΟΥΣ..



Τις βαλίτσες της για την Ελλάδα φτιάχνει η σύζυγος του Ντέιβιντ Μπέκαμ, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα έρθει στη χώρα μας. Ο λόγος της επίσκεψης της είναι... οι διακοπές, καθώς την κάλεσε γνωστός επιχειρηματίας που διατηρεί πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Πύλο.
Όπως μας πληροφόρησε το δελτίο ειδήσεων του Star, η Victoria θα μείνει σε προεδρική σουίτα και μαζί της δεν θα είναι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αλλά δυο νταντάδες και τα τρία της παιδιά. Μάλιστα το τριήμερο που θα μείνει η Βικτώρια στο ξενοδοχειακό συγκρότημα, ο ιδιοκτήτης έχει καλέσει εκτός από την Ελένη Μενεγάκη και άλλους γνωστούς της σόουμπιζ.
Επίσκεψη στην Ελλάδα πάντως θα πραγματοποιήσει και ο Μπρους Γουίλις, ο οποίος θα βρεθεί στην χώρα μας για την προώθηση αλκοολούχου ποτού στο οποίο είναι μέτοχος και έχει αναλάβει την διαφήμιση του σε όλον τον κόσμο. Το συγκεκριμένο ποτό είναι χορηγός και στο βίντεο κλιπ της Άννας Βίσση,  και έτσι δεν αποκλείεται οι δύο καλλιτέχνες να συναντηθούν.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών