KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Ο 28οΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ.




Σύμμαχος των χιλιάδων συμμετεχόντων είναι οι ιδιαίτερα καλές καιρικές συνθήκες ενώ στο Μαραθώνιο έχουν λάβει μέρος άνθρωποι όλων των ηλικιών αλλά και από πολλούς κλάδους, όπως πολιτικοί, καλλιτέχνες αλλά και Ολυμπιονίκες.

Μάλιστα, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου έτρεξε στον αγώνα των 10 χιλιομέτρων και τερμάτισε λίγο μετά τις 10.30 το πρωί. Επίσης, στην ίδια διαδρομή θα τρέξει ο  ο υπουργός εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας ενώ ο Σλοβένος ομόλογός του  Σάμουελ Ζμπόγκαρ προτίμησε την κλασσική διαδρομή.

Πληροφορίες αναφέρουν πως στον φετινό Κλασσικό Μαραθώνιο έχουν συμμετάσχει περισσότεροι από 20.000 άνθρωποι από 88 κράτη όπως Παρθένοι Νήσοι, Μακάου, Παλάου, Σρι Λάνκα, Νέα Ζηλανδία και Ηνωμένες Πολιτείες. Ο πρίγκιπας Φίλιππος της Σερβίας και η βασιλική οικογένεια του  Μπαχρέιν θα τρέξουν για πρώτη φορά σε Μαραθώνιο.

Εκτός, όμως, από πολιτικά πρόσωπα, παρών θα δώσουν και άνθρωποι από το χώρο του θεάματος όπως η Μαρία Μενούνος.

Κατά τη διάρκεια του Μαραθωνίου μέχρι και τις 17.30 το απόγευμα θα ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε δρόμους και λεωφόρους της Αττικής

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών