KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΓΑΜΟ.

Χορευτές, μπάρμαν, μασέρ, γκρουπιέρηδες και τηλεφωνήτριες είναι, σύμφωνα με νέα έρευνα, τα επαγγέλματα των συζύγων που επιλέγουν να εγκαταλείψουν τον έγγαμο βίο, ενώ ποδίατροι και μηχανικοί σε πυρηνικά εργοστάσια έχουν τους πλέον σταθερούς γάμους.

Σύμφωνα με την μελέτη του Πανεπιστημίου του Radford, τα περισσότερα διαζύγια που εκδόθηκαν αφορούσαν συζύγους που εργάζονταν ως χορευτές και χορογράφοι.


Αντίθετα όσοι εργάζονταν στην Επικοινωνία και τα ΜΜΕ είχαν από τους πλέον σταθερούς γάμους. Το ίδιο συνέβη για τους αγρότες και την αστυνομία σε λιμάνια και σιδηροδρομικούς σταθμούς .


Οι ερευνητές πήραν στοιχεία από τον αριθμό των διαζυγίων και τα εξέτασαν ανάλογα με το επάγγελμα. Έτσι τα περισσότερα διαζύγια αφορούσαν σε ποσοστό 43,05% χορευτές και χορογράφους, το 38,43% μπάρμαν, το 38,22% μασέρ, το 34,66% εργαζόμενους σε τυχερά παιχνίδια, το 29,78% εργάτες εργοστασίων που παράγουν φαγητό ή τσιγάρα, και 29,30% τηλεφωνητές.


Ωστόσο, υπάρχουν και επαγγέλματα που το ποσοστό των χωρισμών είναι εξαιρετικά μικρό, όπως για τους εργαζόμενους στις επικοινωνίες και τα ΜΜΕ. Το ποσοστό διαζυγίων στους αγρότες άγγιξε μόλις το 1,78%, ενώ για την αστυνομία σε λιμάνια και σιδηροδρόμους το 5,26%.


Το ίδιο συμβαίνει και με τους ιερωμένους που παίρνουν διαζύγια σε ποσοστό 5,61%, οι διευθυντές και τα επαγγέλματα σχετικά με τη θρησκεία ήταν διαζευγμένοι σε ποσοστό 5,88%, οι πωλητές 6,61%, οι ποδίατροι κατά 6,81% και οι μηχανικοί σε πυρηνικά εργοστάσια κατά 7,29%

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών