KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

ΚΑΙ ΤΟ ΒΥΖΟ ΤΙΣ ΕΠΙΑΣΕ.


Στο ανιαρό ματς (0-0) μεταξύ της Χέρτα και της Αλεμάνια Άαχεν για τη Β' κατηγορία της Γερμανίας, υπήρξε τουλάχιστον μία ενδιαφέρουσα φάση, όταν ο Πέτερ Νιμάιερ της ομάδας του Βερολίνου έπιασε το στήθος της γυναίκας- διαιτητή.


Στο 55ο λεπτό, ο μέσος της Χέρτα, περνώντας δίπλα από την 31χρονη Μπιμπιάνα Στάινχαους και χωρίς να την κοιτάει, άπλωσε το χέρι για να τη χτυπήσει φιλικά στην πλάτη (έτσι τουλάχιστον ισχυρίστηκε).


"Ήθελα απλώς να της δώσω ένα χτύπημα στην πλάτη, αλλά στεκόταν λίγο πιο μακριά από ό,τι νόμιζα", είπε χαρακτηριστικά ο Γερμανός ποδοσφαιριστής, ο οποίος αντί να την ακουμπήσει στην πλάτη, τη χτύπησε... φιλικά στο στήθος.


Όταν κατάλαβε τι είχε κάνει, κοίταξε τη διαιτητή και άπλωσε ξανά το χέρι σαν να ήθελε να ζητήσει συγγνώμη. Πάντως έλαβε ένα αφοπλιστικό χαμόγελο από τη Στάινχαους, η οποία δεν φάνηκε να παρεξηγείται και δεν τον... τιμώρησε με κάποια κάρτα.


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών