KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

ΖΟΥΣΕ ΦΤΩΧΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ.





Όταν ο κύριος Gordon Hardy πέθανε σε ηλικία 83 ετών, κανείς δεν ήξερε το πραγματικό ποσό της περιουσίας του. Ο συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος από την Αγγλία φορούσε κάθε μέρα το ίδιο κουστούμι, περνούσε την εβδομάδα του με μόλις 5 λίρες και μαζί με την γυναίκα του Jane έκαναν σκληρές οικονομίες. Με τα χρήματα που έβγαζαν έκαναν επενδύσεις οι οποίες μόλις μετά τον θάνατό του έγιναν γνωστές, «ανακηρύσσοντάς» τον σε εκατομμυριούχο με 1,4 εκατομμύρια λίρες.

Ο κύριος Hardy δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει τον θάνατο της γυναίκας του το 2008, η οποία, όπως εξομολογήθηκε στη δικηγόρο του, ήταν υπεύθυνη για τα οικονομικά της οικογένειας. Η δικηγόρος Lyndsey McHale ήταν ο μόνος άνθρωπος που γνώριζε την αξία αυτής της αμύθητης περιουσίας.

Το ζεύγος Hardy ζούσε πάντα με τα απαραίτητα. Δεν ξόδευε αν δεν χρειαζόταν και ποτέ δεν έδωσαν στους γείτονες την παραμικρή ιδέα για την οικονομική τους κατάσταση. Μπορεί να μην είχαν παιδιά είχαν όμως τεράστια αγάπη για τα ζώα. Γι’ αυτό το λόγο, άφησαν όλα τους τα χρήματα σε τρεις φιλανθρωπικές οργανώσεις (The PDSA, The Blue Cross και Donkey Sanctuary) που αγωνίζονται για τα δικαιώματα των ζώων.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών