KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΑΙΚΕΣ.

agora_pasxaΑποφασισμένοι να μην προχωρήσουν στην τοποθέτηση ταμειακών μηχανών στις λαϊκές αγορές, δηλώνουν οι παραγωγοί και ζητούν νέο γύρο διαβούλευσης με το υπουργείο για το σύνολο των προβλημάτων του κλάδου τους. Η εφαρμογή του μέτρου των φορητών ταμειακών μηχανών ξεκίνησε από την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου.
Η εφαρμογή του μέτρου για ταμειακές αγορές σε λαϊκές αγορές ξεκίνησε και επίσημα. Οι παραγωγοί όμως στην πλειοψηφία τους δε συμμορφώθηκαν στην απόφαση του υπουργείου οικονομικών.
Οι παραγωγοί που αντιδρούν στην τοποθέτηση ταμειακών μηχανών τους πάγκους τους υποστηρίζουν ότι με την έκδοση αποδείξεων οι τιμές τους θα εξομοιωθούν με αυτές των μανάβικων και των σούπερ μάρκετ. Όπως ισχυρίζονται μάλιστα, έχουν πάρει δεκαήμερη προθεσμία. Υποχρεωμένοι λένε να έχουν από τώρα ταμειακή μηχανή, είναι μόνο οι έμποροι. Από το υπουργείο Οικονομικών πάντως δεν έχει δοθεί επισήμως παράταση στις προθεσμίες.
Χωρίς ταμειακές μηχανές λειτουργούν οι λαϊκές αγορές στην κεντρική και τη δυτική Μακεδονία, στη Θεσσαλία αλλά και τη Θράκη. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Παραγωγών και Λαϊκών Αγροτών, Βασίλη Μακρίδη μέχρι να αποσαφηνιστούν κύρια ζητήματα για το μέτρο, τα περίπου 3.000 μέλη της ομοσπονδίας, δεν πρόκειται να προχωρήσουν στην τοποθέτησή τους.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών