KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.

Jerome_Kerviel_SOCIETE_GENERAL05
Ένοχο έκρινε το πλημμελειοδικείο του Παρισιού τον τον Ζερόμ Κερβιέλ, τον χρηματιστή που με τις επιλογές του ζημίωσε κατά 4, 9 δισ. ευρώ τη Societe Generale. Ο 33χρονος κρίθηκε ένοχος για πλαστογραφία, κατάχρηση εμπιστοσύνης, και μη εξουσιοδοτημένη χρήση στοιχειών και καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκιση, που ενδέχεται να επεκταθεί σε άλλα δύο, ενώ θα πρέπει και να αποζημιώσει τη Societe Generale με 4,9 δισ. ευρώ. Οι δικηγόροι του Κερβιέλ άσκησαν έφεση.
Ο πρώην διαπραγματευτής της Societe Generale Ζερόμ Κερβιέλ, ο οποίος κατηγορείται για απάτη που στοίχισε στη γαλλική τράπεζα σχεδόν πέντε δισ. ευρώ στις αρχές του 2008, καταδικάσθηκε σε κάθειρξη πέντε ετών, τα δυο με αναστολή, και στην καταβολή προς τη γαλλική αυτή τράπεζα του ποσού που ζητεί για τις απώλειες που υπέστη.
Ο πρόεδρος του πλημμελειοδικείου του Παρισιού Ντομινίκ Ποτ έκρινε τον Κερβιέλ ένοχο για τρεις κατηγορίες: κατάχρηση εμπιστοσύνης, πλαστογραφία και χρήση πλαστών και δόλια εισαγωγή δεδομένων σε σύστημα πληροφορικής.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του δικαστηρίου, ο πρώην διαπραγματευτής ξεπέρασε τις αρμοδιότητές του κερδοσκοπώντας εν αγνοία της τράπεζας και σε υπερβολικό βαθμό.
Ο δικηγόρος του Ολιβιέ Μετσνέρ δήλωσε ότι ο Κερβιέλ θα ασκήσει έφεση κατά της καταδικαστικής απόφασης την οποία χαρακτήρισε "παράλογη".

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών