KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

ΘΥΜΑΤΑ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΟΙ ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΕς.



Φαίνεται ότι έχουν ζήτηση αυτόν τον καιρό τα τηλεοπτικά πρόσωπα από επιτήδιους που θέλουν να εκμεταλλευτούν ακόμη και τον αέρα που αναπνέουν ... προσπαθώντας να βάλουν στο χέρι περιουσίες πουλώντας έρωτες.
Μετά την αποκάλυψη  της ιστορίας γνωστής δημοσιογράφου που έπεσε θύμα του πρώην έρωτά της , αδελφού γνωστού ηθοποιού ,σειρά έχει τώρα τηλεπερσόνα που μετά από καιρό δοκιμάζει και πάλι τις δυνάμεις της στον τηλεοπτικό στίβο.
100.000 ευρώ κι ένα σπίτι, πέτρινο πύργο, στη Μάνη της  με συνοπτικές διαδικασίες ο ξενόφερτος μάνατζερ καλλιτεχνών που της πούλησε έρωτες και γάμους για να την αφήσει στο τέλος επι ξύλου κρεμάμενη .
Της πήρε τα χρήματα για να στήσει όπως της είχε πει ένα πρακτορείο που θα κλείνει συναυλίες ελλήνων καλλιτεχνών στο εξωτερικό αλλά και ξένων καλλιτεχνών στην Ελλάδα.
Η τηλεπερσόνα που σκέφτηκε ότι θα αποκτήσει και μια ενδιαφέρουσα εταιρεία , έδωσε στον αγαπημένο της ότι είχε και δεν είχε για να δημιουργήσουν ένα δυνατό προφίλ στον καλλιτεχνικό χώρο...
Όταν μετά από μήνες ο μάνατζερ είχε πάρει ότι ακριβώς ήθελε από την τηλεπερσόνα ,της ανακοίνωσε ότι θα φύγει για το εξωτερικό για να επικοινωνήσει τη νέα τους εταιρείας.....
Από τότε ο μάνατζερ εξαφανίστηκε και η τηλεπερσόνα ψάχνει να βρει τον ομογενή Έλληνα μάνατζερ σε τηλέφωνα που δεν απαντούν καις σε διευθύνσεις του εξωτερικού που δεν υπάρχουν . Στην προσπάθειά της να βρει την άκρη του νήματος έχει αναθέσει την υπόθεσή της σε δικηγόρο αλλά και σε ιδιωτικό ερευνητή .

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών