KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΚΑΙ Η ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ.



Αν οι όροι των διαγωνισμών απαιτούν να είσαι ωραίος, ικανός, ταλαντούχος και πάνω απ’ όλα έξυπνος, στη Μαδρίτη...  ήθελε τους συμμετέχοντες να κοιμούνται και μάλιστα να ροχαλίζουν όσο πιο δυνατά γίνεται.
Ο περίεργος αυτός διαγωνισμός … μεσημεριανού ύπνου έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα σε εμπορικό κέντρο της Μαδρίτης υπό την αιγίδα της ισπανικής Εθνικής Ένωσης Φίλων της Σιέστα. Στο πλαίσιο αυτού, 360 άτομα διαγωνίστηκαν μεταξύ τους στην... ξάπλα.
Ο κάθε συμμετέχων πήρε έναν υπνάκο για 20 λεπτά. Η κριτική επιτροπή τον βαθμολογούσε λαμβάνοντας υπόψη «επιδόσεις» όπως την ένταση αλλά και τη διάρκεια του ροχαλητού, τη στάση ύπνου καθώς και την περιβολή του διαγωνιζόμενου.
Ο διαγωνισμός αυτός πραγματοποιήθηκε για να διαδώσει στον κόσμο την αξία του μεσημεριανού ύπνου.

Νικητής του διαγωνισμού στέφθηκε ένας 62χρονος άνεργος από το Εκουαδόρ, ο Πέντρο Σορία Λόπεζ, ο οποίος κοιμήθηκε για 17 λεπτά ροχαλίζοντας με ένταση έως και 70 ντεσιμπέλ. Η πρωτιά του οφείλεται στην μεγάλη ποσότητα φαγητού που κατανάλωσε πριν κοιμηθεί.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών