KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟ.

Οι τουρκικές αρχές αναζητούν Ελληνίδα κατάσκοπο!

Πολεμικά σχέδια για ενδεχόμενο ελληνοτουρκικού πολέμου βρίσκονται, μεταξύ των σχεδίων που εκλάπησαν από το τουρκικό πολεμικό ναυτικό, γράφει σήμερα η τουρκική εφημερίδα "Σταρ", αναφερόμενη στην υπόθεση "στρατιωτικής κατασκοπίας", για την οποία έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής 49 άτομα, μεταξύ των οποίων οι 45 είναι εν ενεργεία στρατιωτικοί.
Οι τουρκικές αστυνομικές αρχές, αναζητούν μια Ελληνίδα κατάσκοπο, η οποία εμπλέκεται σε μια υπόθεση "στρατιωτικής κατασκοπίας", που περιλαμβάνει σεξ, πληρωμένες πόρνες και κλεμμένα απόρρητα σχέδια, σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας ''Σταρ''.

Τα απόρρητα σχέδια, εκλάπησαν από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, από τη ναυτική βάση στη Μαρμαρίδα και σε αυτά περιλαμβάνονται και πολεμικά σχέδια για ενδεχόμενο ελληνοτουρκικό πόλεμο, ενώ για την υπόθεση έχουν ήδη συλληφθεί 49 άτομα, μεταξύ των οποίων οι 45 είναι, εν ενεργεία στρατιωτικοί.

Ακόμα, εκλάπησαν στοιχεία που αφορούν στρατιωτικές ασκήσεις, καθώς και σχέδια, που εμφανίζουν τα σημεία, όπου υπάρχουν κάμερες, σε διάφορες στρατιωτικές μονάδες της Τουρκίας.

Το κύκλωμα, που εμπλέκεται στην υπόθεση, προμήθευε πόρνες σε ανώτατους αξιωματικούς και στη συνέχεια κινηματογραφούσε τις ερωτικές συναντήσεις για να τους εκβιάζει.

Κατά τις έρευνες, που έγιναν σε διάφορα σημεία, σε εννιά πόλεις της Τουρκίας, βρέθηκε υλικό, το οποίο περιλαμβάνει και διάφορα βίντεο, η εγγραφή των οποίων έγινε με κρυφές κάμερες.

Η τουρκική εθνική υπηρεσία πληροφοριών ΜΙΤ αναζητά ήδη, τρεις γυναίκες που θεωρούνται ότι είχαν ρόλο κλειδί στο δίκτυο κατασκοπείας, με τα ονόματα Ινέζα, ΛίαΡαχμάτοβα και Νόνα Μπουρντούλι, ενώ η κλοπή των σχεδίων που σχετίζονται με ελληνοτουρκικό πόλεμο, ωθεί τις τουρκικές αρχές και στην αναζήτηση Ελληνίδας κατασκόπου.

Η ΜΙΤ εκτιμά ότι οι τρεις γυναίκες ήταν ο συνδετικός κρίκος, μεταξύ των υπόπτων στρατιωτικών και των ξένων μυστικών υπηρεσιών, για λογαριασμό των οποίων έγινε η κλοπή απόρρητων εγγράφων, τόσο από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, όσο και από το Επιστημονικό και Τεχνολογικό Ερευνητικό Συμβούλιο.

Τις επόμενες ημέρες, δύο ναύαρχοι, πέντε στρατηγοί και έξι ακόμη στρατιωτικοί, αναμένεται να κληθούν να καταθέσουν, ενώ θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και για τέσσερα ακόμη στελέχη του στρατού, που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών