KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

ΔΕΣΜΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ.

undefined


Απόφαση βόμβα του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών απαγορεύει, τη μεταβολή της περιουσίας του Αντώνη Ρέμου με αποτέλεσμα να δεσμεύονται και οι αμοιβές του μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης που εκκρεμεί με τη Sony Music.
Η δισκογραφική εταιρία που ανακάλυψε τον Αντώνη Ρέμο και αποτελούσε το ‘σπίτι’ του για δεκαπέντε χρόνια, διεκδικεί από τον τραγουδιστή ένα εκατομμύριο ευρώ και εκείνος τώρα αναγκάζεται να υποστεί όχι μόνο το ‘φρενάρισμα’ όλων των οικονομικών συναλλαγών του έως το 2012, αλλά και να μην μπορεί να μεταβιβάσει κανένα ακίνητο ή κινητό περιουσιακό του στοιχείο.
Η απόφαση αυτή του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που δικαιώνει τη Sony Music η οποία ζήτησε με αίτηση προσωρινής διαταγής να απαγορευτεί η μεταβολή των περιουσιακών στοιχείων του. Πρακτικά, τα ασφαλιστικά μέτρα εις βάρος του Αντώνη Ρέμου που θα εκδικαστούν τον Νοέμβριο του 2010 θα αποτελέσουν συνέχεια της πρώτης δικαστικής νίκης της εταιρίας και θα συζητηθούν υπό το βάρος της απειλούμενης δέσμευσης της περιουσίας του.
Ο Αντώνης Ρέμος θα πρέπει να στερηθεί τα έσοδά του από κάθε καλλιτεχνική ή μη δραστηριότητα του μέχρι την τελική εκδίκαση της αγωγής που είναι προγραμματισμένη για το 2012, αρχής γενομένης με την αμοιβή του από την επικείμενη συνεργασία του με την Έλενα Παπαρίζου στο «Διογένης studio»

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών