KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΝΙΤΑ ΝΑΘΑΝΑΗΛ.

house430336H Αννίτα Ναθαναήλ αποφάσισε να πουλήσει την υπέροχη βίλα της στα νότια προάστια, ένα σπίτι-υπερπαραγωγή της Βούλας, αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Σε μια έκταση 500 τετραγωνικών μέτρων, στο Πανόραμα της Βούλας, βρίσκεται χτισμένο το πολυτελές σπίτι της Αννίτας Ναθαναήλ και του συζύγου της Κρις Χάμπερτ. Η θέα στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, αλλά και της Βούλας κόβει την ανάσα, ενώ εκτός από τη θάλασσα έχει θέα και στο βουνό. Σε ήρεμη τοποθεσία και μακριά από τη φασαρία της πόλης, η βίλα είναι χτισμένη σε τέσσερα επίπεδα και φτάνει τα 515 τετραγωνικά μέτρα. Η τεράστια πισίνα έχει ειδικό μηχάνημα ρύθμισης της θερμοκρασίας, που σημαίνει ότι ακόμα και το χειμώνα η οικογένεια μπορεί να κάνει μπάνιο. Η βίλα της Αννίτας και του Κρις διαθέτει πέντε δωμάτια -από τα οποία τα δύο είναι master- και επτά μπάνια.
Τη διακόσμηση, σύμφωνα με πληροφορίες, επιμελήθηκε η ίδια η Αννίτα και είναι σε minimal ρυθμούς, με το ασπρόμαυρο να επικρατεί στο μεγαλύτερο μέρος του σπιτιού. Τα έπιπλα που έχουν χρησιμοποιηθεί σε όλο το οίκημα είναι διάσημων Ιταλών σχεδιαστών και η αξία τους αγγίζει σχεδόν τα 100.000 ευρώ! Διαθέτει επίσης ειδική αίθουσα υδρομασάζ και σάουνας, αλλά και ένα μίνι γυμναστήριο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα. Πρόκειται για ένα σπίτι φωτεινό, το οποίο κυριολεκτικά λούζει το φως του ήλιου, αφού οι τεράστιες τζαμαρίες επιτρέπουν στους ιδιοκτήτες του να απολαμβάνουν την απέραντη θέα στη θάλασσα και στο βουνό.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών