KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΚΥΡΙΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ..




undefinedΑκόμα και με εξώδικα απειλεί το σύζυγο της η πασίγνωστη κυρία της σόου μπιζ ώστε να σταματήσει να φωτογραφίζεται με την ερωμένη του, την οποία πλασάρει κοινωνικά ως καλή του φίλη.
Αν και το ζευγάρι βρίσκεται σε διάσταση και τελευταία έχει πάψει να ζει κάτω από την ίδια στέγη, η γυναίκα νιώθει εκτεθειμένη βλέποντας να προβάλλεται η αντικαταστάτρια της και μάλιστα πιστεύει ότι της κάνει ακόμα και επαγγελματική ζημιά.
Σύμφωνα με άτομα του περιβάλλοντος της δε δίστασε να επικαλεστεί ακόμα και ψυχολογικά προβλήματα των παιδιών της για να σταματήσει τον ερωτευμένο άντρα να εμφανίζεται δημόσια με την καινούργια του αγαπημένη, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει και πολλά.
Έτσι αποφάσισε να βάλει τα μεγάλα μέσα και να αναθέσει στο δικηγόρο της να του γνωστοποιήσει πως αν δε συμμορφωθεί μέχρι την έκδοση του διαζυγίου τους, θα αναγκαστεί να στερηθεί οποιαδήποτε επαφή με τα μικρά, αφού όπως υποστηρίζει τα πληγώνει και τα κάνει να νιώθουν εγκαταλελειμμένα λόγο του τρίτου προσώπου που μπήκε στη ζωή τους.
Όσοι την ξέρουν καλά ωστόσο επιμένουν πως αυτό που την ενοχλεί δεν είναι ο χωρισμός, αφού εκείνη τον επεδίωκε εδώ και καιρό, αλλά το γεγονός ότι δεν είδε τον πρώην της να την παρακαλά και αντί να πέφτει για χάρη της στα πατώματα έσπευσε να αναζητήσει παρηγοριά σε άλλη αγκαλιά, τη στιγμή μάλιστα που το φλερτ της ίδιας με νεαρό επιχειρηματία είχε άδοξο τέλος.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών