KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Η ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΔΙΑΛΑΝΙΔΗ.




Αν και η διαθήκη του Γιάννη Δαλιανίδη θα ανοιχτεί σε περίπου τρεις εβδομάδες, ο επιστήθιος φίλος του, ο χορογράφος Άγγελος Χατζής αποκαλύπτει κρυμμένα μυστικά της, τα οποία θα συζητηθούν.
«Τον ρώτησα: Τι θα κάνεις Γιάννη με τη δική σου διαθήκη; και ο Γιάννης μου εκμυστηρεύτηκε: ''Όλη μου η περιουσία, κινητή και ακίνητη θα περιέλθει σε φίλους, συγγενείς και φυσικά σε ορφανοτροφεία, ιδρύματα που φιλοξενούν παιδιά με ειδικές ανάγκες και γηροκομεία. Το άγχος του ήταν πως θα κατοχυρώσει και θα τακτοποιήσει τα αγαπημένα του πρόσωπα. Τους συγγενείς του, την ξαδέλφη του την Καίτη Ιμπροχώρη, τον ανιψιό της και τους πιο κοντινούς του φίλους. Φυσικά δεν άφησε απέξω την οικονόμο του, τη Ντόρα. Τη λάτρευε. Σε αυτή μου είχε πει ότι θα αφήσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό . Βεβαίως δεν είχε πει ποτέ λεπτομέρειες, πως ακριβώς θα μοίραζε τα υπάρχοντα του. Ήθελε να κάνει έκπληξη, να δώσει χαρά σε όλους. Από την άλλη, ίσως ήθελε να δει ποιοι θα είναι κοντά του μέχρι το τέλος''.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών