KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΕ 10 ΜΗΝΕΣ ΕΝΑ ΠΤΩΜΑ.


undefined

Κατάφερε να κρύψει το νεκρό σώμα μιας άστεγης γυναίκας μέσα στο αυτοκίνητό της για 10 ολόκληρους μήνες!!

Ο λόγος για μια 57χρονη γυναίκα από την Καλιφόρνια που συνάντησε τη φτωχή γυναίκα σε ένα πάρκο και επειδή τη λυπήθηκε, της επέτρεψε να κοιμάται στο αυτοκίνητο της. Κάποια στιγμή, η άστεγη πέθανε απροσδόκητα, με αποτέλεσμα η 57χρονη να αφήσει το νεκρό της σώμα μέσα στο αυτοκίνητο καθώς φοβόταν να πάει στην αστυνομία.

Μάλιστα, η 57χρονη είχε τη φαεινή ιδέα να καλύψει τη νεκρή με κουβέρτες για να μην φαίνεται και τοποθέτησε και ένα κουτί σόδας μέσα στο αυτοκίνητο ώστε να μην μυρίζει το πτώμα.

Το μακάβριο εύρημα, ανακαλύφθηκε όταν η αστυνομία ειδοποιήθηκε πως ένα όχημα μπλόκαρε τον αυτοκινητόδρομο. Φτάνοντας εκεί τους κίνησε την περιέργεια ένα πόδι που εξείχε κάτω από μια κουβέρτα. Το έλεγξαν και ανακάλυψαν το αποτρόπαιο σκηνικό καθώς το μόνο που είχε απομείνει από την άτυχη γυναίκα ήταν δέρμα και κόκαλα.

Τώρα, η αστυνομία καλείται να ανακαλύψει αν πρόκειται όντως για έναν θάνατο από φυσικά αίτια ή για μια πράξη δολοφονίας  από την  57χρονη γυναίκα.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών