KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΣΕΞ.


undefined

Σε εξέλιξη βρίσκεται στο Σίδνεϊ η δίκη δύο ανδρών και μιας γυναίκας ελληνικής καταγωγής που κατηγορούνται για σεξουαλική κακοποίηση δύο άλλων γυναικών, ελληνικής καταγωγής με παράλληλη χρήση μαύρης μαγείας. Η υπόθεση, που είχε συγκλονίσει την ελληνική κοινότητα της Αυστραλίας, ήρθε ξανά στο προσκήνιο καθώς ξεκίνησε η εκδίκαση της.

Κατηγορούμενοι είναι ο 40χρονος Θανάσης Ψυχογιός, ο 62χρονος Αντώνης Γκολοσιάν και η 39χρονη Φράνσις Ψυχογιός. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι κατηγορούμενοι υπνώτιζαν τα θύματά τους, τους έδεναν τα μάτια και τις κακοποιούσαν σεξουαλικά, κατά τη διάρκεια «προσευχών» με τις οποίες θα «ξόρκιζαν» τα... κακά πνεύματα.

Καταθέτοντας ο σύντροφος ενός εκ των θυμάτων τους είπε ότι το ανακάλυψε όταν δέχθηκε τηλεφωνήματα και μια «δαιμονική φωνή» του έλεγε πως η σύντροφός του «κοιμόταν από δω και από κει».

Η " δαιμονική φωνή" του είπε να πάει σε ένα ξενοδοχείο και να δει με τα μάτια του τι έκανε η γυναίκα του αλλά «να μην πειράξεις τον Άθα. Αν τον πειράξεις δεν θα μπορέσουμε να σε προστατεύσουμε από το κακό» του είπε.

Πράγματι πήγε στο ξενοδοχείο και στο δωμάτιο που του υπέδειξε και όταν κτύπησε την πόρτα, του άνοιξε την πόρτα ολόγυμνη η μέλλουσα σύζυγός του.

Η εισαγγελέας υποστήριξε πως τα θύματα είχαν πειστεί από τους δράστες ότι τους είχαν κάνει "μάγια" και για να λυθούν , έπρεπε να κάνουν προσευχές σε δωμάτια ξενοδοχείου όπου τους έδεναν τα μάτια και τους έκαναν έρωτα!

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε η αστυνομία στο δικαστήριο, ένα από τα θύματα ήταν μια 23χρονη γυναίκα, η οποία είχε πιστέψει ότι έπρεπε να κάνει έρωτα με έναν άγγελο, ενώ της είχαν δεμένα τα μάτια, σε διάφορα ξενοδοχεία του Σίδνεϊ.

Στους ενόρκους του δικαστηρίου ειπώθηκε ότι θα προβληθεί βίντεο από ερωτική συνεύρεση του θύματος, κατά την οποία η γυναίκα δείχνει χαρούμενη και ότι συναινούσε, αν και τονίστηκε ότι «στην πραγματικότητα ακολουθούσε οδηγίες για να λυθούν τα μάγια και να μην πάθει κακό η αδελφή της».

Σε κάποιες από τις «προσευχές», όταν το θύμα δεν ήθελε να κάνει έρωτα άκουσε μια «διαβολική φωνή» που της έλεγε: «Εγώ προσπαθώ να σε βοηθήσω να σπάσεις τα "μάγια" που σου έκαναν. Αυτό είναι ένα όνειρο».

Ο Γκολοσιάν, ο οποίος παρουσιαζόταν ως «ο βασιλιάς Ρασούλ», της είπε ότι, αν έδειχνε στεναχωρημένη ή έκλαιγε, έπρεπε να ξανακάνει την ερωτική σκηνή. Η ίδια τον υπάκουσε.

Λίγες ημέρες μετά την «ερωτική συνεύρεση», ο άνδρας της γυναίκας έλαβε στο κινητό του φωτογραφίες με την σύζυγό του να κάνει έρωτα σε άλλους άνδρες. Έτσι αποφάσισε να την εγκαταλείψει, αν και ήταν έξι εβδομάδων έγκυος, επειδή πίστευε ότι τον απατά.

Σε άλλες περιπτώσεις, ο Γκολοσιάν φέρεται να ζήτησε από το θύμα να βρει έναν άλλο άνδρα και μια γυναίκα για να κάνει έρωτα μαζί τους.

Η αστυνομία κατέθεσε στο δικαστήριο ότι το δεύτερο θύμα έπεσε θύμα βιασμού τρεις φορές κατά τη διάρκεια «προσευχών», όταν μια δαιμονική φωνή την διάταζε να κάνει έρωτα με τον κατηγορούμενο αν ήθελε να ευχαριστήσει τους... "αγγέλους".

Μετά από κάθε «προσευχή» η γυναίκα έλεγε στο σύντροφό της, ότι νομίζει ότι την βίασαν, αλλά εκείνος την καθησύχαζε λέγοντας ότι ήταν ένα κακό όνειρο.

Ο άνδρας πίστευε τον κατηγορούμενο ο οποίος του ζήτησε να πληρώσει 50.000 δολάρια για να συγχωρεθούν οι αμαρτίες που έκανε όταν ήταν παιδί.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι κατηγορούμενοι της απέσπασαν χιλιάδες δολάρια. Η ίδια είχε δηλώσει: «Αισθάνομαι ντροπή, που εξαπατήθηκα με αυτό τον τρόπο. Πίστευα ότι κάποιος από την ελληνική παροικία του Σίδνεϊ, που ασχολείται με τη "μαύρη μαγεία", καταράστηκε εμένα και την οικογένειά μου. Ειλικρινά, πίστευα ότι θα παθαίναμε μεγάλο κακό, αν δεν ξορκίζαμε την κατάρα».

«Τα στοιχεία σε βάρος του κατηγορουμένου είναι συντριπτικά. Οι κατηγορούμενοι σχεδίαζαν με κάθε λεπτομέρεια την εξαπάτηση των θυμάτων τους», ανέφερε ο αστυνόμος, Τζορτζ Λόλης.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών