KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

MADONNA EINAI Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ;;;;

Λίγο πριν συμπληρώσει δύο χρόνια σχέσης με τον 24χρονο Βραζιλιάνο, Χεσούς Λουθ, η Μαντόνα απαθανατίστηκε να φιλά έναν άλλο, νεότερό της άντρα σε κλαμπ της Νέας Υόρκης.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η σχέση της με το μοντέλο, με τον οποίο γνωρίστηκε σε μία «καυτή» φωτογράφιση του περιοδικού «W» το Δεκέμβριο του 2008, έχει τελειώσει. Μάλιστα, η 52χρονη βασίλισσα της ποπ φαίνεται πως έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του 33χρονου χορογράφου της Μπραχίμ Ζαϊμπάτ.


Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι δυο τους μπήκαν μαζί και χέρι χέρι στο κλαμπ και κατευθύνθηκαν στο VIP χώρο, όπου η Μαντόνα χόρευε επί μία ώρα, ενώ στη συνέχεια δεν σταμάτησε να ανταλλάσσει φιλιά με το συνοδό της.


Άτομα από το περιβάλλον του χορευτή αναφέρουν ότι έχουν πλησιάσει ο ένας τον άλλο εδώ και αρκετούς μήνες, αλλά προσπάθησαν να το κρατήσουν κρυφό. «Η Μαντόνα δεν ήθελε να δημοσιοποιήσει τη σχέση πριν βεβαιωθεί ότι πρόκειται για κάτι σοβαρό».

Ο Μπραχίμ είναι γνωστός στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας, αφού εκτός από χορογράφος της περιοδείας της Μαντόνα «Sticky & Sweet Tour», χορογράφησε και την ταινία του Μάικλ Τζάκσον «This Ιs Ιt».


Άγνωστο παραμένει πότε και για ποιους λόγους χώρισε η Μαντόνα και ο Χεσούς, αλλά κι εκείνος από την πλευρά του είχε καιρό να φωτογραφηθεί μαζί της, προτιμώντας την παρέα νεότερων γυναικών στη γενέτειρά του, Βραζιλία.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών