KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Χ-RAY ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗς.



Φρούριο αναμένεται να γίνει το Δικαστικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης, καθώς «θωρακίζεται» από τις βομβιστικές επιθέσεις, με τεχνικά μέσα.
Στην κεντρική είσοδο του κτιρίου τοποθετούνται μαγνητικές πύλες και συστήματα ελέγχου χειραποσκευών X-RAY και αναμένεται να λειτουργήσουν το επόμενο διάστημα.
Για την εγκατάσταση αυτών των συστημάτων ασφαλείας, που χρηματοδοτούνται από το ΤΧΔΙΚ, είχε δεσμευτεί στο πρόσφατο παρελθόν ο υπουργός Δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης, σε συσκέψεις που είχε με φορείς της Θεσσαλονίκης που εμπλέκονται στην απονομή της Δικαιοσύνης.
Σε πρώτη φάση τοποθετήθηκαν τρεις μαγνητικές πύλες στην κεντρική είσοδο επί της οδού 26ης Οκτωβρίου, ενώ στο ίδιο σημείο θα τοποθετηθούν τις επόμενες μέρες δύο συστήματα ελέγχου χειραποσκευών X-RAY. Όπως έγινε γνωστό, από αυτό το σημείο θα εισέρχεται στο κτίριο το κοινό και θα υποβάλλεται στον προβλεπόμενο έλεγχο.
Την ίδια ώρα, δημιουργείται άλλο σημείο πρόσβασης για τους δικηγόρους, δικαστικούς λειτουργούς και υπαλλήλους, οι οποίοι προβλέπεται να εφοδιαστούν με ειδική κάρτα αναγνώρισης που θα υποδεικνύουν σε ειδικό μηχάνημα.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών