KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

ΟΝΟΜΑΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 7 ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ.


Ποιοι είναι οι επτά νέοι τρομοκράτες που στέλνουν πακέτα-βόμβες και συνελήφθησαν ή καταζητούνται για συμμετοχή στους Πυρήνες της Φωτιάς; Ονόματα, φωτογραφίες, βιογραφικά, προφίλ.
Οι 7 νέοι τρομοκράτες σκιαγραφρούνται ως πρωταγωνιστές των τελευταίων «μαύρων» ημερών με τα πακέτα-βόμβες που διασύρουν τη χώρα μας παγκοσμίως. Πληροφορίες της ΕΛΑΣ αναφέρουν ότι ένας από τους καταζητούμενους είναι εκείνος που έστειλε το δέμα στην Μέρκελ. Ποια είναι αυτά τα παιδιά, που έμεναν και τι σπούδαζαν, πώς ήταν η ζωή τους και ποιες οι δραστηριότητές τους;
Ο Παναγιώτης Αργυρού και ο Γεράσιμος Τσάκαλος είναι οι δύο που συνελήφθησαν στο Παγκράτι για τα ύποπτα δέματα, ένα εκ των οποίων έσκασε στα χέρια υπαλλήλου εταιρείας ταχυμεταφορών. Όσοι ήξεραν τους δύο αυτούς νεαρούς έχουν μείνει άφωνοι καθώς όπως επισημαίνουν στην κάμερα, με γυρισμένη ή μη την πλάτη, ότι δεν το περίμεναν αφού ήταν «καλά παιδιά».
Ο Παναγιώτης Αργυρού είναι 22 χρονών και φοιτητής Πολιτικών Επιστημών στην Πάντειο. Εις βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για τις κατηγορίες της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, προμήθειας κατοχής και κατασκευής εκρηκτικών υλών, καθώς και για εκρήξεις στο γραφείο της κ. Κατσέλη στο Κολωνάκι, στο σπίτι του πρώην υφυπουργού Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Χηνοφώτη και στα γραφεία του υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης.
Ο Γεράσιμος Τσάκαλος, 24 χρόνων ζούσε στην Κηφισιά μαζί με τον αδερφό του, μέχρι που πέθανε ο πατέρας τους Γεράσιμος Τσάκαλος, γνωστός ποιητής και συγγραφέας. Ο αδερφός του συλληφθέντα σύμφωνα με πληροφορίες αναζητείται καθώς θεωρείται ότι έχει ηγετικό ρόλο στους «Πυρήνες» ενώ μελετάται το ενδεχόμενο διασύνδεσης με τη ΣΕΧΤΑ. Το πρόσωπο του 24χρονου έχει καταγραφεί από κάμερες σε δύο επιθέσεις των «Πυρήνων» το 2009. Η μία σε προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ στο Πεδίον του Άρεως και η άλλη στην Εθνική Ασφαλιστική.
Σε ότι αφορά τους πέντε που καταζητούνται, οι φωτογραφίες των οποίων δόθηκαν από την αστυνομία στη δημοσιότητα, είναι οι Μητρούσιας Αλέξης, Μιχάλης Νικολόπουλος, Νταμιάνο Μπολάνο, Γιώργος Νικολόπουλος και Γεώργιος Καραγιαννίδης.

Ο μικρός της παρέας είναι ο Μητρούσιας Αλέξης, ο 21χρονος που πρωτοστάτησε στα γεγονότα τουΔεκεμβρίου 2008. Τα δακτυλικά του αποτυπώματα, βρέθηκαν στο σπίτι του Χαλανδρίου. Ο ανήσυχος νεαρός το 2009 εγκατέλειψε το πατρικό του σπίτι και εγκαταστάθηκε όπως αναφέρει ο εισαγγελέας σε άλλο σπίτι που δεν γνώριζαν οι δικοί του άνθρωποι. Το Δεκέμβριο πάντως του 2009, ανακοίνωσε στους δικούς του ότι θα φύγει για το Άμστερνταμ.
Ο Μιχάλης Νικολόπουλος 22 ετών, εξαφανίστηκε πριν από τον αδερφό του Γιώργο ενώ έχει βρεθεί μισό αποτύπωμα του στη σακούλα με τα υπολείμματα βόμβας που είχε βρεθεί έξω από το σπίτι της 25ης Μαρτίου στο Χαλάνδρι καθώς και σε άλλα αντικείμενα. Μαζί με τον αδερφό του Γιώργο έμεναν στο Παλαιό Ψυχικό και θεωρούνται από τους «σκληροπυρηνικούς» της ομάδας Πυρήνων Βορείων Προαστίων. Οι αστυνομικοί τους αναζητούσαν επίμονα από πέρυσι τον Σεπτέμβρη, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Ο Νταμιάνο Μπολάνο είναι 23 ετών, κάτοικος Χαλανδρίου, αποτυπώματα του οποίου βρέθηκαν στην «γιάφκα» στο Χαλάνδρι. Από το σπίτι του έφυγε στις 23 Σεπτεμβρίου 2009 και σύμφωνα με πληροφορίες έχει τον πρώτο λόγο σε στέκι αναρχικών.
Ο 30χρονος Γεώργιος Καραγιαννίδης, κάτοικος Παλαιού Φαλήρου, είναι ο μεγαλύτερος της παρέας στο χώρο των αντιεξουσιαστών. Όπως λένε κι αυτός μπαινόβγαινε στο σπίτι του Χαλανδρίου και σύμφωνα με πληροφορίες της δικογραφίας είχε ενεργό ρόλο στις σοβαρές ενέργειες των «Πυρήνων». Έχει εξαφανιστεί από τις 23 ή 24 Σεπτεμβρίου 2009 και έκτοτε καταζητείται.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών