KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΦΗΜΕΣ ΠΕΡΙ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ ΤΗΣ ΕΡΩΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ.



undefined

Οδύρεται η γνωστή παρουσιάστρια με τις φήμες που τη θέλουν να πιάνει στα πράσα το σύζυγό της με τη νεαρή ερωμένη του και να της επιτίθεται με αποτέλεσμα εκείνη να τη μηνύει σε αστυνομικό τμήμα της παραλιακής.

Η γυναίκα, όχι μόνο το διαψεύδει, αλλά θεωρεί ότι έχει στηθεί μία σκευωρία εις βάρος της με σκοπό να πληγεί η επαγγελματική της υπόσταση.

Μάλιστα, δεν κρύβει τις υποψίες της για τον υποκινητή της υπόθεσης τον οποίο προσπαθεί εδώ και καιρό να παγιδεύσει και να τον οδηγήσει στη δικαιοσύνη.

Όπως υποστηρίζει το περιβάλλον της, κατά καιρούς πέφτει στο στόχαστρο επιτηδείων που προσπαθούν να ταράξουν την οικογενειακή της γαλήνη, τους οποίους μέχρι τώρα αντιμετώπιζε με ψυχραιμία γνωρίζοντας καλά πως πληρώνει το κόστος της επιτυχίας της.

Όμως τώρα ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι καθώς το όνομά της εμπλέκεται και σε ξυλοδαρμό.

Πληροφορίες αναφέρουν πως έχει ήδη ενημερώσει το νομικό της σύμβουλο και σε συνεργασία με το σύζυγό της προσπαθούν να βρουν τον τρόπο να σταματήσουν τα κακώς κείμενα.

Πάντως, για πολλοστή φορά η ίδια υποστηρίζει πως ο γάμος της δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο για να διαλυθεί, ενώ για το συμβάν, αυτό που λέει στους δικούς της ανθρώπους που έσπευσαν ανήσυχοι να μάθουν τι συμβαίνει είναι πως ακόμα και να είχε βρεθεί μπροστά σε ένα τέτοιο σκηνικό, ποτέ δε θα αντιδρούσε με τρόπο που δεν ανταποκρίνεται στην προσωπικότητα και στο πρεστίζ της, δίνοντας τη χαρά σε κάποια να αισθανθεί πως υπερτερεί...

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών