KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΗΜΟΥ .ΕΦΑΓΕ,ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ.




Προ των ευθυνών του αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες , να βρεθεί Δήμαρχος μεγάλου Δήμου που δεν εξελέγη στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Ο Δήμος του οποίου ηγείται, και θα συνεχίσει να το κάνει μέχρι και την 31/12/2010, είναι βυθισμένος στα χρέη και πλέον βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να μην μπορεί να αποπληρώσει τις οφειλές του προς τρίτους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ένας εξ’αυτών ετοιμάζεται να προβεί σε διαταγή πληρωμής.
Πρακτικά, αυτό μεταφράζεται σε εξαναγκασμό της δημοτικής Αρχής να καταβάλει τα οφειλόμενα, ειδάλλως θα δεσμευτούν περιουσιακά στοιχεία του Δήμου. Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, η δημοτική Αρχή βρίσκεται σε δυσμενή οικονομική κατάσταση αλλά λογάριαζε με… ξένες τσέπες. Γνώριζε πως το ταμείο του Δήμου δεν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει στην επιπλέον επιβάρυνση αλλά εκείνος του … κάκου.
Φυσικό επακόλουθο είναι η προσωπική του ρήξη με τους προμηθευτές που, δεδομένης της δύσκολης εποχής, δεν τους περισσεύουν τα χρήματα.
Με λίγα λόγια, ο συγκεκριμένος αιρετός της Αυτοδιοίκησης, γνώριζε την κατάσταση που θα προέκυπτε και συνέχισε λαμβάνειν προϊόντα και υπηρεσίες δίχως δισταγμό. Τα αποτελέσματα καθρεπτίζονται παραπάνω.
Ευτυχώς που ο Δήμος αλλάζει χέρια από 1/1/2011 και περνάει σε ικανά και έντιμα, μπας και σωθεί η κατάσταση... Δεν τρώνε κουτόχορτο οι δημότες, κύριε Δήμαρχε, γι' αυτό και σας μαύρισαν, και υπόψιν, υπάρχει και δικαιοσύνη...
Θα επανέλθω!!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών