KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΤΡΕΣ ΕΠΑΙΖΑΝ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.


Νέο σκάνδαλο για το αφρικανικό ποδόσφαιρο, αυτή τη φορά με άρωμα... «γυναίκας».

Σύμφωνα με καταγγελία μελών της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας της Νιγηρίας, δυο παίκτριες της Γουινέας, οι αδελφές Σιμπόρε είναι... άνδρες!

Το νέο «σκάνδαλο Σεμένια» όπως το ονομάζουν ήδη τα διεθνή ΜΜΕ ξέσπασε αμέσως μετά τον τελικό του Παναφρικανικού πρωταθλήματος ανάμεσα στη Νιγηρία και τη Γουινέα που βρήκε νικήτρια την πρώτη με 4-2, ωστόσο και η Γουινέα εξασφάλισε την πρόκρισή της στο Μουντιάλ γυναικών που θα φιλοξενηθεί στη Γερμανία το ερχόμενο καλοκαίρι (26/6-17/7).

«Θα θέλαμε να ζητήσουμε από την Αφρικανική Ομοσπονδία να κάνει κάτι για την υπόθεση αυτή. Του χρόνου η Γουινέα θα πάρει μέρος στο παγκόσμιο Κύπελλο και τα βλέμματα όλου του κόσμου θα είναι στραμμένα εκεί. Θα είναι σκάνδαλο γι αυτό θα πρέπει να το πάρει πολύ σοβαρά» είπε η προπονήτρια της Νιγηρίας Ευχάρια Ούτσε.

Το θέμα με τις αδελφές Σιμπόρε, την Σαλιμάτα (23 ετών) και την Μπιλινγκουίζα (25) το είχαν επισημάνει οι άνθρωποι της Νιγηρίας από το 2008 όταν είχαν γνωρίσει την ήττα από την Γουινέα που τότε ήταν η διοργανώτρια του Παναφρικανικού Κυπέλλου γυναικών αλλά πέρασε χωρίς να επανεξεταστεί.

Και δεν ήταν η μόνη ομάδα αφού οι περισσότερες αντίπαλοι της Γουινέας, ανάμεσά τους και η Γκάνα, διαμαρτύρονταν για το «διπλό φαινόμενο» της αφρικανικής ομάδας.

Η αντίδραση της Αφρικανικής Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου αυτή τη φορά ήταν άμεση ωστόσο λόγω της περιπλοκότητας της υπόθεσης, ανάλογη με αυτή της Κάστερ Σεμένια, ακόμη δεν έχει τοποθετηθεί.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών