KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

NATALIE PORTMAN...



Μετά το λεσβιακό φιλί με την συμπρωταγωνίστριά της Mila Kunis στη ταινία «Black Swan», η Natalie Portman πετάει μακριά την όποια σεμνοτυφία μπορεί να είχε με τον ίδιο τρόπο που αποχωρίζεται και τα ρούχα της για να μείνει με ένα μικροσκοπικό  μπικίνι στη νέα ταινία «Your Highness».

Η 29χρονη ηθοποιός που μέχρι πρόσφατα είχε αρνηθεί αρκετούς ρόλους επειδή τους θεωρούσε αρκετά προκλητικούς, όπως αυτός της Lolita, πλέον πιστεύει ότι υπάρχουν μερικοί ρόλοι που απλά δεν μπορεί να πει «όχι»!

Στην ταινία «Your Highness» βλέπουμε τη Natalie Portman ανεβασμένη πάνω σε βράχια μπροστά σε ένα ποτάμι, να βγάζει τα ρούχα της και να μένει με ένα άκρως αποκαλυπτικό μαγιό.

Το «Your Highness» είναι μια ταινία δράσης με κωμικά στοιχεία που διαδραματίζεται στον Μεσαίωνα, ενώ επίσης πρωταγωνιστούν οι James Franco, Danny McBride και Zooey Deschanel.
undefined

Η συγκεκριμένη σκηνή έρχεται να τονώσει την ήδη τεταμένη σχέση της ηθοποιού με τον πατέρα της Avner Hershlag, ο οποίος, όπως υποστήριξε η ηθοποιός, πάντα θα τη βλέπει σαν το μικρό του κοριτσάκι.

Το «Your Highness» θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Απρίλιο του 2011.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών