KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ.

Ο σύζυγος την έπιασε... με τον δάσκαλο του χωριού και όπως ήταν φυσικό... έγινε της κακομοίρας! Το περιστατικό συνέβη πριν από ένα περίπου μήνα σε χωριό της ΘΗΒΑΣ και τώρα πλέον η 40χρονη γυναίκα αναγκάστηκε να μετακομίσει στο χωριό των γονέων της! Όπως ήταν όμως φυσικό οι πάντες έμαθαν για τον θυελλώδη έρωτά της με τον δάσκαλο. Και ο σύζυγος... τελευταίος! Ο αγρότης στο επάγγελμα σύζυγός της είχε υποψιαστεί ότι κάτι περίεργο συνέβαινε με τον δάσκαλο και την γυναίκα του. Δεν ήταν μόνο οι «ύποπτες κινήσεις» που παρατηρούσε, αλλά και το γεγονός πως κάποιοι στο χωριό είχαν φροντίσει... να του βάλουν ψύλλους στα αυτιά! Και τελικά... τους «τσάκωσε»! Το τι έγινε εκείνη την ημέρα στο σπίτι του πρώην ζευγαριού δεν περιγράφεται!
Τελικά τη λύση έδωσαν... τα αδέλφια της ερωμένης του δάσκαλου! Πήγαν στο χωριό, την πήραν (μαζί με τα παιδιά) και την πήγαν στο πατρικό τους. Μάλιστα για να δικαιολογήσουν στο δικό τους χωριό την «μεταφορά», είπαν πως ο αγρότης σύζυγος την χτυπούσε και την κακοποιούσε!
Το κλίμα στο χωριό του συζύγου είναι ιδιαίτερα βαρύ και δεν αποκλείεται ο δάσκαλος να έχει ζητήσει να φύγει με μετάθεση! Λογική η απόφασή του, αφού ο χειμώνας γι αυτόν αναμένεται... ιδιαίτερα δύσκολος!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών