KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΜΑΡΤΥΡΑΣ....ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ.

Θέλησε απλώς να παρευρεθεί ως μάρτυρας για την ταυτότητα της αδερφής του και του ήρθε... ταμπλάς, όταν άκουσε τη φράση: «Είστε φυγόδικος, κύριε!», από τα αρμόδια όργανα σε αστυνομικό τμήμα στη Θεσσαλονίκη.
Απίστευτη αλλά αληθινή η περιπέτεια ενός μόνιμου κατοίκου της συμπρωτεύουσας που ενώ βρισκόταν στην Πάτρα και συγκεκριμένα στην περιοχή του Ρίου «έφαγε» μια κλήση για δίπλωμα (το οποίο είχε ήδη βγάλει πέντε χρόνια πριν από τότε που του έκοψαν την κλήση) και δεν έφτασε ποτέ στα χέρια του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην ξέρει τίποτα, αφού έψαχναν τη διεύθυνσή του στην Πάτρα ενώ εκείνος έμενε στη Θεσσαλονίκη. Στη δίκη που έγινε -για την οποία δεν είχε ιδέα, αφού ποτέ του δεν παρέλαβε κάποιο επίσημο χαρτί- θεωρήθηκε φυγόδικος εν αγνοία του, και κρίθηκε ένοχος με ένα μήνα φυλάκιση. Αθωώθηκε αργότερα σε δεύτερη δίκη, όταν κατέθεσε ότι αγνοούσε την ύπαρξη αυτής της κλήσης και προσκόμισε το δίπλωμά του.

Δύο μέρες αυτόφωρο ενώ πλήρωσε και 1.043,66 ευρώ
Βέβαια, το γεγονός ότι ποτέ του δεν παρέλαβε την κλήση αλλά και ότι αγνοούσε την... καταδίκη του, το πλήρωσε αφού έμεινε για δύο μέρες στο κρατητήριο μαζί με ένα δολοφόνο, ένα παιδεραστή και όλα τα «καλά παιδία»... Και για να βγει, αναγκάστηκε να πληρώσει τα «σπασμένα». Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος στον «Κόσμο», «μέσα στο κελί ήταν εφιαλτικά! Ήμουν μέσα στον ίδιο χώρο με εγκληματίες, λες και είχα κάνει κάποιο έγκλημα. Έπρεπε να προσέχω πολύ μέσα να μην αποκαλύψω προσωπικά στοιχεία ή γιατί είμαι μέσα. Τα άτομα που είναι μέσα στο κρατητήριο, πολλές φορές ειδοποιούν τους δικούς τους έξω, μόλις βρουν "λαβράκι". Και στέλνουν άτομα στο σπίτι σου και σε κλέβουν. Βγήκα τη Δευτέρα, αφού πλήρωσα το πρόστιμο, το συσσίτιο της φυλακής, τα έξοδα της δίκης κ.λπ. Στο σύνολο έδωσα 1043,66 ευρώ που δεν ξέρω πότε ή αν θα μου τα επιστρέψουν. Έχω κουραστεί πολύ από αυτή την υπόθεση».

Αντί για γάμο... στο κρατητήριο
Παρόμοια ταλαιπωρία για μία 62χρονη που πήγαινε σε γάμο... και βρέθηκε στο κρατητήριο. Ο λόγος για μία γυναίκα από την Αμαλιάδα, συγγενής αντιδημάρχου της περιοχής, η οποία ταξίδευε με άλλα μέλη της οικογενείας της στο Αγρίνιο. Στο δρόμο έπεσε σε μπλόκο της Τροχαίας, όταν, όμως, δόθηκαν τα στοιχεία της στο «κέντρο» της Άμεσης Δράσης, οι τροχονόμοι ειδοποιήθηκαν πως έπρεπε να κρατηθεί για ένα χρέος 240 ευρώ αφού είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 20 ημερών. Η γυναίκα οδηγήθηκε στο κρατητήριο του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου και παρέμεινε εκεί όλη τη νύχτα (δεν την έβαλαν σε κάποιο γραφείο).

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών