KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.....

undefined

Για τρίτη φορά σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε ο κατά συρροή δολοφόνος Πίτερ Ντούπας ο οποίος βρέθηκε ένοχος για την στυγερή δολοφονία της ομογενούς Μερσίνας Χαλβατζή, που έγινε πριν 13 χρόνια στο κοιμητήριο Φόκνερ της Μελβούρνης.
"Θα πεθάνεις στη φυλακή" είπε ο δικαστής στον 57χρονο Ντούπας τον οποίο κατηγόρησε για το πρωτοφανές σε αγριότητα έγκλημα.
Η 25χρονη Μερσίνα είχε επισκεφθεί τον τάφο της γιαγιάς της στο κοιμητήριο όταν δέχθηκε την επίθεση του Ντούπας που την κατακρεούργησε.
Ο 57χρονος Ντούπας που έχει μια ιστορία βίας και εγκλήματος που ξεκινά από το 1972 έχει καταδικαστεί σε ισόβια για το φόνο δυο άλλων γυναικών και είναι ύποπτος και για τις δολοφονίες άλλων γυναικών.
Σύμφωνα με τον δικαστή Χολιγουόρθ, δεν υπάρχει περίπτωση αναμόρφωσής του.
Ο Ντούπας είχε καταδικαστεί πριν χρόνια σε ισόβια για τον φόνο της Μερσίνας έκανε έφεση, επαναλήφθηκε η δίκη και ξανακαταδικάστηκε.
Ο δικαστής απευθυνόμενος στην οικογένειά του θύματος, είπε: "Κανένα δικαστήριο δεν μπορεί να φέρει πίσω την λατρευτή σας κόρη και αδελφή. Τουλάχιστον η απόδοση δικαιοσύνης ίσως σας ανακουφίσει".

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών