KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΟΣ ΜΕ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ.


Δίωξη για την εισαγωγή ναρκωτικών στο Μπαλί άσκησαν και επίσημα χθες στον ομογενή από την Αυστραλία Μιχάλη Σακατίδη οι ινδονησιακές αρχές. Ο 43χρονος Σακατίδης βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με τη θανατική ποινή και η δίκη του αναμένεται να ξεκινήσει τον ερχόμενο μήνα.
Ο ομογενής συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Μπαλί, όταν κατά τη διάρκεια ελέγχου των αποσκευών του, εντοπίστηκαν σε αυτές περίπου δυο κιλά μεθαμφεταμίνης.
Ο ίδιος έκτοτε δηλώνει αθώος και ισχυρίζεται ότι ένας Ινδός φίλος του του δάνεισε την τσάντα όπου βρέθηκαν τα ναρκωτικά, αξίας 390.000 δολαρίων, χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει για το περιεχόμενο.
Ωστόσο οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν τις αρχές και από τις 27 Οκτωβρίου παραμένει έγκλειστος στις φυλακές Κερομποκάν της Ινδονησίας της Ινδονησίας όπου είναι κρατούμενοι και άλλοι Αυστραλοί κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών και οι οποίοι, επίσης, απειλούνται με εκτέλεση.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών