KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

ΤΡΛΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙς ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΡΛΑΝΔΙΚΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ!!


Τρελές πωλήσεις για τα "επαναστατικά" ιρλανδικά εσώρουχα «Προτιμώ να κάτσω να με γ.... το ΔΝΤ»!Την αγανάκτησή τους αποτυπώνουν πλέον ακόμη και πάνω στα εσώρουχά τους οι Ιρλανδοί πολίτες απέναντι στην κυβέρνηση, λανσάροντας μποξεράκια και στρινγκ με το σύνθημα "Προτιμώ να κάτσω να με γ.... το ΔΝΤ"!
Όπως φαίνεται η νέα collection θα κυριαρχήσει στις ανταλλαγές δώρων των Χριστουγέννων, καθώς η οργή των Ιρλανδών κορυφώνεται μετά την ένταξη της χώρας τους στο διεθνή μηχανισμό στήριξης.
"Προσπάθησαν πολύ οι ηγέτες μας για να μας οδηγήσουν σε αυτό το χάλι", δήλωσε ο Τιμ Κέλι, συνιδρυτής του ιστότοπου Puckout.com που εδρεύει στο Κορκ, που ξεκίνησε την εκστρατεία με τη διάθεση εσωρούχων και πουκαμίσων, τα οποία εκτός από το προαναφερθέν λογότυπο διαθέτουν και το "Το ΔΝΤ με γράπωσε" και " Τί το ΔΝΤ;".
Μέχρι στιγμής οι πωλήσεις των εσωρούχων είναι σαφώς μεγαλύτερες από εκείνες των υποκαμίσων, γιατί τα εσώρουχα "χωρούν ευκολότερα στη χριστουγεννιάτικη κάλτσα που κρέμεται στο τζάκι" προσθέτει ο εμπνευστής του εγχειρήματος.
Πρόκειται για έναν "ευχάριστο" τρόπο με τον οποίο οι Ιρλανδοί εκτονώνουν τη δυσαρέσκεια και την οργή τους", συνεχίζει ο Κέλι.
Ο κόσμος θα κατέβει στους δρόμους μόλις ανακοινωθεί ο νέος γύρος των μέτρων λιτότητας, υποστηρίζουν τα συνδικάτα, τα οποία προγραμματίζουν γενική συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το Σάββατο.
Η κοινωνική διαμαρτυρία έχει βρει κι άλλες μορφές έκφρασης. Η τέχνη των δρόμων κυριαρχείται από τα θέματα της ύφεσης. "Σαφώς προτιμώ έναν πλανόδιο πωλητή σε μια κακοφωτισμένη γωνιά του δρόμου παρά έναν εγκληματία με ένα πανάκριβο κουστούμι", είναι γραμμένο σε ένα σημείο του δρόμου που οδηγεί στην πολυσύχναστη περιοχή του Τemple Bar.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών