KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Η ΣΑΡΟΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΑΞΗ ΣΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΜΑΣ.

«Νόμο και Τάξη» …έρχεται να βάλει στα βράδια μας η Σάρον Στόουν, που θα εμφανιστεί στα τελευταία 4 επεισόδια του 11ου κύκλου της πολυβραβευμένης, αστυνομικής σειράς.
Η ηθοποιός υποδύεται τη βοηθό εισαγγελέα Τζο Μάρλοου και όπως λέει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Wall Street Journal» πριν ξεκινήσει τα γυρίσματα βρέθηκε σε πολλές δίκες προκειμένου να μπει καλύτερα στο πετσί του ρόλου.
«Παρευρέθηκα σε πολλές δίκες πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα και παρακολουθούσα έναν φίλο, ο οποίος εργάζεται ως βοηθός εισαγγελέα», δήλωσε η Σάρον Στόουν, ενώ δεν δίστασε επίσης να συμμετάσχει και σε μία νυχτερινή περίπολο αξιωματικών της δίωξης ναρκωτικών σε μια κακόφημη περιοχή του Λος Άντζελες.
«Φορούσαν πολιτικά ρούχα αλλά ήταν αλεξίσφαιρα από μέσα, κουβαλούσαν όπλα και κυκλοφορούσαν με σκυλιά Κ – 9. Ήταν αρκετά επικίνδυνο αλλά εγώ βρήκα την εμπειρία ευχάριστη» συμπλήρωσε η πολυσυζητημένη ηθοποιός!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών