KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ.



Ο Angus Kennedy, αποτελεί έναν σύγχρονο «Γουίλι Γουόνκα». Όχι δεν είναι ιδιοκτήτης κανενός τεράστιου εργοστασίου σοκολάτας, ωστόσο, το επάγγελμα του δεν απέχει και πολύ. 
Ο νεαρός άντρας διευθύνει περιοδικό ζαχαροπλαστικής και είναι κάτι σαν γευσιγνώστης με ειδίκευση στις σοκολάτες και σε κάθε είδους γλυκό που μπορεί να χωρέσει ο ανθρώπινος νους.

Κάθε πρωί, που κάθεται στο γραφείο του, τον περιμένει μια στοίβα από κάθε λογής ζαχαρωτά και γλυκίσματαέτοιμα προς… αξιολόγηση. Σοκολάτες, μπισκότα, μάφιν, γλειφιτζούρια και κέικ τον περιμένουν να τα δοκιμάσει και να επιλέξει το καλύτερο. 

Ο Angus που παραδέχεται ότι κάνει την καλύτερη δουλειά, μπορεί μόλις σε μια μόνο ημέρα, να φάει μέχρι και 1 κιλό σοκολάτας! Άλλωστε όπως και ο ίδιος λέει: «Αρνούμαι να γράψω για το οτιδήποτε εάν πρώτα δεν το έχω δοκιμάσει»,καθώς στο περιοδικό του συμπεριλαμβάνει μηνιαίως μια λίστα με τα 200 καλύτερα γλυκά. Μπορεί λοιπόν εύκολα να φανταστεί κανείς τι ποσότητες μιλάμε ότι τρώει.
Η τραγική ειρωνεία της υπόθεσης; ότι ο νεαρός άντρας όχι μόνο δεν έχει γίνει υπέρβαρος λόγω του επαγγέλματος του, αλλά αντίθετα παραμένει υπερβολικά αδύνατος!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών