KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΦΘΗΝΑ SMS.

Πώς να στέλνετε πιο φθηνά μηνύματα SMS στο κινητό, να έχετε αναφορά παράδοσης και να μπορείτε να ορίσετε τον αποστολέα που εμφανίζεται στα sms;
Το iSMSit είναι μια καινούργια υπηρεσία η οποία στέλνει sms γρήγορα και εύκολα, όπως θα κάνατε αποστολή γραπτού μηνύματος από το κινητό σας, άλλα πιο ΦΤΗΝΑ. Όλα τα SMS παραδίδονται μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και μπορεί να επιβεβαιωθεί η παράδοσή τους.


Για να στείλετε sms, κάνετε δωρεάν έγγραφή ΕΔΩ και στη συνέχεια μπαίνετε στο σύστημα με το όνομα χρηστή και τον κωδικό πρόσβασης σας. Από το Menu διαχείρισης πηγαίνετε στο SMS. Εκεί πληκτρολογείτε το μήνυμα σας, βάζετε το νούμερο του κινητού που θέλετε να στείλετε και στον Αποστολέα βάζετε είτε το νούμερο του κινητού σας είτε οποιοδήποτε όνομα εσείς επιθυμείται πχ. το ψευδώνυμο σας.
Το κάθε sms κοστίζει λιγότερο από 5 λεπτά. Ο λόγος που η πλατφόρμα δίνει χαμηλότερες τιμές είναι οτι πρόκειται για διαδικτυακή υπηρεσία με αποτέλεσμα το κόστος λειτoυργίας να είναι πολύ μικρότερο από αυτό της κινητής τηλεφωνίας.
Συγκεκριμένα, η αγορά 100 sms κοστίζει 5,00€ (0,05€/SMS), ενώ όσο πιο πολλά sms αγοράζετε, τόσο φτηνότερα γίνονται:
100 SMS: 0,050€/SMS
300 SMS: 0,049€/SMS
600 SMS: 0,048€/SMS
1000 SMS: 0,046€/SMS
1500 SMS: 0,045€/SMS
2000 SMS: 0,044€/SMS
3000 SMS: 0,043€/SMS
5000 SMS: 0,042€/SMS
10000 SMS: 0,040€/SMS
20000 SMS: 0,038€/SMS

Με το iSMSit.com μπορείτε να προγραμματίσετε συγκεκριμένη ώρα και ημερομηνία να αποσταλεί ένα ή περισσότερα sms. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να δείτε το ιστορικό των αποστολών σας των τελευταίων 90 ημερών καθώς και να το εξάγετε σε excel αρχείο.
Το iSMSit έχει σχεδιαστεί για οποιαδήποτε χρήση:
- Προσωπική για φθηνότερα SMS, ανώνυμη αποστολή, αναφορά παράδοσης
- Σύλλογοι για άμεση και γρήγορη επικοινωνία με τα μέλη
- Εμπορική για διατήρηση της επαφής με πελάτες
- Διαφημιστική για γρήγορες και οικονομικές SMS καμπάνιες.

Το iSMSit.com διαθέτει επίσης iPhone Application που σας δίνει τη δυνατότητα να στείλετε sms μέσα από iPhone. Υποστηρίζει 160 χαρακτήρες και αναφορά παράδοσης. Μπορείτε να ορίσετε εσείς τον αποστολέα ο οποίος μπορεί να είναι γράμματα ή αριθμοί. Μπορείτε επίσης να στέλνετε δωρεάν sms με διαφήμιση:

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών