KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΜΕ ΡΟΖ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ.

Απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστή έναν κρατούμενο στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, την ερωμένη του, έναν αστυνομικό... και τον δεύτερο φίλο (είχε πέραση η νεαρή) της όμορφης και καλλίγραμμης ερωμένης!
 Ολα συνέβησαν προ ημερών αρχικά στην Αστυνομία! Άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών κατάφεραν και συνέλαβαν τον νεαρό ο οποίος μάλιστα δεν ήταν ένα «απλό» πρεζόνι, αλλά ένας ευκατάστατος χρήστης ναρκωτικών ουσιών! Στους διαδρόμους της Αστυνομίας περιφερόταν και η νεαρή φίλη του, η οποία αγωνιούσε... για την τύχη του νεαρού, αλλά όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, ήταν... «ξεπεταρόνι»!
Αστυνομικός «εντόπισε» την κυρία, και όντας καλός στο «ψηστήρι» της έπιασε κουβέντα για να «ψαρέψει»! Η νεαρή «τσίμπησε» και του πρότεινε το εξής καταπληκτικό: «Να πάρει τα κλειδιά του κρατούμενου» φίλου της (από το ντουλαπάκι φύλαξης) και να πάνε να ζήσουν τον έρωτά τους... στο διαμέρισμά του! «Ξαναμμένος» ο αστυνομικός και μην αντέχοντας άλλο την αναμονή, δέχθηκε την πρόταση! Αλλωστε μέχρι να οδηγηθεί ο κρατούμενος στον Εισαγγελέα για τα περαιτέρω... είχαν αρκετό χρόνο μπροστά τους.
Και πού να ήξεραν τι τους περίμενε! Γιατί αυτό που δεν γνώριζε ο αστυνομικός είναι ότι η «νεαρή» είχε και... δεύτερο εραστή! Ο οποίος, προφανώς, γνώριζε τα «καμώματα» με τον πλούσιο κρατούμενο, είχε μάθει πού ήταν το σπίτι του και... παρακολουθούσε! Άγνωστο πώς, είχε την υποψία ότι η κυρία θα πήγαινε στο συγκεκριμένο σπίτι (μπορεί να νόμιζε ότι θα ερχόταν με τον δεύτερο φίλο χωρίς να έχει πληροφορηθεί την περιπέτειά του) και είχε στήσει καρτέρι! Η κοπέλα και ο αστυνομικός ανέβηκαν στο διαμέρισμα, αλλά λογάριαζαν χωρίς τον... εραστή! Ο οποίος άρχισε να φωνάζει, να βρίζει την κοπέλα και να πετάει πέτρες στην πολυκατοικία.
Προφανώς, το παράνομο (!) ζευγάρι φοβήθηκε, πίστεψε ότι ο νεαρός θα βαρεθεί και θα φύγει και δεν βγήκαν από το διαμέρισμα! Έλα ντε, όμως, που οι γείτονες φοβήθηκαν και κάλεσαν την Αστυνομία!
Τους «μπουζούριασαν» και βρήκαν και πλαστό 50ευρο

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο έφθασε περιπολικό της Άμεσης Δράσης με αποτέλεσμα οι ένστολοι να συλλάβουν την ερωμένη, τον «βασικό» εραστή... και τον συνάδελφό τους! Προφανώς, δεν υπήρξε κατηγορία για τον αστυνομικό παρά μόνο για τον εραστή, όμως δεν αποκλείεται σε βάρος του να έχει διαταχθεί ΕΔΕ με αφορμή τα όσα συνέβησαν με τα κλειδιά του διαμερίσματος του συλληφθέντος για ναρκωτικά. Αλλά στο «βασικό» εραστή υπεβλήθη μήνυση για διατάραξη κοινής ησυχίας ενώ σε έλεγχο που του έγινε, βρέθηκε ότι κατείχε και ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 50 ευρώ.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών