KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

ΑΛΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.


undefined

Η Ενιαία Αρχή Πληρωμών θα καταβάλει πλέον τους μισθούς των 202.106 υπαλλήλων στα υπουργεία Άμυνας, Προστασίας του Πολίτη, Πολιτισμού, Εργασίας, Οικονομικών, Υποδομών και διαφόρων εποπτευόμενων φορέων.
Η πληρωμή θα γίνει μέσω του τραπεζικού τους λογαριασμού και θα αφορά στο πρώτο 15ήμερο του Δεκεμβρίου.
Στο νέο σύστημα αναμένεται να ενταχθούν μέχρι το τέλος του χρόνου άλλοι 200.000 υπάλληλοι, ενώ μέχρι τον Απρίλιο του 2010 εκτιμάται ότι στο σύστημα θα ενταχθούν και οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ και τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου.
Μετά την απογραφή τα στοιχεία μισθοδοσίας των 760.000 δημοσίων υπαλλήλων συγκεντρώθηκαν σε ειδική βάση δεδομένων και ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη έλεγχος για να διαπιστωθεί πόσοι από αυτούς λάμβαναν διπλές αποδοχές.
Επίσης θα γίνει έλεγχος σχετικά με την εφαρμογή του πλαφόν υπερωριών που ισχύσει σήμερα και αν οι αποδοχές ορισμένων ξεπερνούν το ανώτατο όριο των 5.981 ευρώ μικτά στο Δημόσιο, με εξαίρεση τους γιατρούς του ΕΣΥ και τους δικαστικούς, για τους οποίους το όριο είναι υψηλότερο.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών