KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Κατάρρευση τραπεζών στο Χρηματιστήριο


Χωρίς «φρένο» συνεχίζεται η διολίσθηση αποτιμήσεων και ψυχολογίας στο ελληνικό ταμπλό με τις τραπεζικές ρευστοποιήσεις να βρίσκονται υψηλά στις προτιμήσεις των εμπλεκομένων για μια ακόμη συνεδρίαση.
Οι 1.450 μονάδες αποτελούν ήδη από χθες παρελθόν και πλέον σειρά στη λίστα δοκιμασίας παίρνει η περιοχή των 1.420-1.430 μονάδων, η οποία είναι αμφίβολο κατά πόσο μπορεί να διατηρηθεί υπό το βάρος των έντονων πιέσεων που συνεχίζουν στην Εθνική.
Ο γενικός δείκτης με πτώση 1,05% υποχωρεί στις 1.426,19 μονάδες εν μέσω συναλλαγών ύψους 16,7 εκατ. ευρώ και με την Εθνική να δημιουργεί για μια ακόμη φορά κλίμα δυσαρέσκειας και ανησυχίας υποχωρώντας στα 6,22 ευρώ με απώλειες 2,35% και όγκο που ξεπερνά το 1 εκατ. τεμ.
Η μετοχή σπάει άνετα διαδοχικές στηρίξεις με υψηλούς όγκους και με τους πωλητές να εμφανίζονται επιθετικοί, κίνηση η οποία έχει ενισχύσει πλέον τους φόβους για πιθανή διολίσθηση προς τα 5,20 ευρώ που αποτελεί την τιμή της πρόσφατης α.μ.κ. και ένα σημαντικό ως εκ τούτου «μαξιλάρι»όπου θα δοκιμάσει τις μεγάλες αντοχές των μακροπρόθεσμων επενδυτών.
Οι ρευστοποιήσεις στην Εθνική συμπαρασύρουν και τον υπόλοιπο τραπεζικό κλάδο με την Alpha Bank (που τις τελευταίες ημέρες έδειχνε να κρατά στα 4,50 ευρώ με εμφανή την παρουσία αγοραστή) να χάνει πάνω από 3% στα 4,36 ευρώ. Πτώση που ξεπερνά το 3% και για την μετοχή της Πειραιώς που δείχνει να χάνει τα 3 ευρώ (αν και η κερδοφορία 9μηνου ήταν καλύτερη από τις εκτιμήσεις των αναλυτών), ενώ απώλειες περίπου 2,5% σημειώνει η μετοχή του Ταχ. Ταμιευτηρίου με κίνηση προς τα 2,80 ευρώ.
Περισσότερο ψύχραιμη η Eurobank υποχωρεί κατά 1,76% πέριξ των 4 ευρώ με όγκο 170.000 τεμ. Αποστάσεις από το γενικότερο κλίμα επιχειρεί να κρατήσει και σήμερα η μετοχή του ΟΤΕ που ενδοσυνεδριακά έφθασε έως τα 6,79 ευρώ με αυξημένες συναλλαγές 355.000 τεμ. και εμφανή την έντονη παρουσία ισχυρών αγοραστών που «σκουπίζουν» κάθε προσφορά. Σταθεροποιητικά από την άλλη πλευρά ΔΕΗ στα 11,40 ευρώ και η μετοχή της Coca Cola που είναι η μοναδική με θετική κίνηση (+0,52%) στο club του 20αρη.
Πλήρως αρνητική και η εικόνα στο υπόλοιπο ταμπλό με τους δείκτες της μικρομεσαίας κεφαλαιοποίησης να επιμένουν σε νέα κατώτατα χαμηλά και μόνο 18 μετοχές να διασώζονται από την νέα αιμορραγία.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών