KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

ΤΟ ΝΕΟ ΝΒΑ JAM.

H Electronic Arts Inc. ανακοίνωσε ότι το NBA Jam ξεκινάει να διατίθεται από την Παρασκευή σε όλα τα καταστήματα της Ευρώπης και της Αμερικής για τους κατόχους των συστημάτων PlayStation 3 και Xbox 360. Η νέα έκδοση του NBA JAM προσφέρει υψηλής ευκρίνειας γραφικά, δυνατότητα για διαδικτυακή δράση και gameplay σε δυο επιλογές που ξεχωρίζουν, το Classic Campaign και το Remix Tour.

Είναι η πρώτη φορά, που μπορεί κάποιος να απολαύσει το κλασσικό arcade basketball παιχνίδι συνδεδεμένος στο internet με όλα τα on line χαρακτηριστικά του σε άμεση διαθεσιμότητα. Οι παίκτες μπορούν να αναμετρηθούν με όλους τους αντιπάλους παίζοντας Classic 2-on-2 online, μετρώντας ταυτόχρονα τις επιδόσεις και τις επιτυχίες τους στα Friends και Global Leaderboards. Οι συνδεδεμένοι fans θα έχουν τη δυνατότητα να φτιάξουν ομάδες τοπικά και να συναγωνιστούν μέσω δικτύου σε Remix Games, συμπεριλαμβανόμενων των Domination Free-for-All, Elimination και 21.

Επίσης, οι παίκτες θα μπορούν να δημιουργήσουν Jam Parties, online, καλώντας μέχρι και 3 φίλους τους από διαφορετικά συστήματα. Παράλληλα, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να «κατακτήσουν» τον κόσμο στο Online Progression, ανεβαίνοντας επίπεδα μέσα από μια σειρά προκλήσεων. Έτσι, θα  ξεκλειδώσουν online αποκλειστικά  προνόμια και κρυφό περιεχόμενο σε μια απόλυτη αποστολή για την κατάκτηση δικαιωμάτων για τα οποία θα μπορούν να καυχιούνται στους φίλους τους τρελά!
Στο Classic Campaign, οι παίκτες μπορούν να κάνουν μια αναδρομή στο παρελθόν, με ή χωρίς συμπαίκτη, καθώς έχουν τη δυνατότητα να παίξουν και στις 30 ομάδες του NBA από τη χαμηλότερη μέχρι την υψηλότερη κατηγορία.  Στο Remix Tour, οι παίκτες θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια νέα οπτική της παραδοσιακής NBA JAM εμπειρίας. Από δυνατές μάχες με κάποιους από τους πιο θρυλικούς παίκτες του NBA, μέχρι  half-court  παιχνίδια με σαφής όρους και βραβεία, οι παίκτες θα περάσουν από μια NBA JAM εμπειρία εντελώς μοναδική για το είδος των basketball videogames ενώ παράλληλα θα μπορούν να ρίχνουν τα καλύτερα καλάθια τους.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών