KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

STA ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.....ΕΦΤΑΣΑΝ.

Sτα δικαστήρια έφτασαν ένας θαμώνας καταστήματος που πουλούσε τυρόπιτες η και οικογένεια που έμενε στον από πάνω όροφο. Ο λόγος ήταν η φασαρία που έκανε αυτός και άλλοι θαμώνες του τυροπιτάδικου, κάθε νύκτα, ενοχλώντας την οικογένεια, που δεν κατάφερνε να κλείσει μάτι από τις ηχηρές συζητήσεις των πελατών.
Μία νύκτα ο ενοχλημένος γείτονας πήγε να τους ζητήσει ευγενικά, όπως ισχυρίστηκε στο δικαστήριο, να κάνουν λίγο ησυχία για να μπορέσουν να κοιμηθούν λίγο, αφού η ώρα είχε πάει τρείς τα ξημερώματα και την άλλη μέρα είχαν να ξυπνήσουν νωρίς. Το τι έγινε ούτε που πέρασε από το μυαλό του άγρυπνου γείτονα... Ο πελάτης άρχισε να τον βρίζει και να τον βλαστημά, τον απείλησε λέγοντάς του πως θα τον σκοτώσει και ότι θα έκανε συγκεκριμένες πράξεις -σεξουαλικού περιεχομένου- στα παιδιά του αφήνοντας τον άφωνο.
Στο δικαστήριο αφηγήθηκε το σκηνικό με μάρτυρες τα παιδιά του και τη γυναίκα του, που επιβεβαίωσαν την κατάθεσή του περιγράφοντας και αυτοί με τη σειρά τους την επεισοδιακή νύκτα.

Είχε προβλήματα με την οικογένεια του και ξέσπαγε αλλούΗ ιδιοκτήτρια και μία υπάλληλος του καταστήματος, οι οποίες κατέθεσαν τη δική τους... προσέγγιση στο συμβάν, αρνήθηκαν τα λεγόμενα του μηνυτή. Η υπάλληλος δήλωσε ότι ο καταγγέλλων είχε πρόβλημα με όλους τους εργαζόμενους και είχε επιθετική συμπεριφορά. Χαρακτηριστικά πήγε να πατήσει με το αμάξι μία εργαζόμενη. Η ιδιοκτήτρια μάλιστα ισχυρίστηκε πως τον θεωρεί υπεύθυνο για το κλείσιμο του μαγαζιού της, με καυγάδες που δημιουργούσε. Μία φορά είχε αποκαλέσει το μαγαζί «μπουρδ...» μέρα μεσημέρι και με άλλες παρόμοιες ενέργειες έδιωχνε -όπως ισχυρίζεται- τους πελάτες. Επίσης όταν έκλεισε το κατάστημα, απέτρεπε τους ενδιαφερόμενους να αγοράσουν το κατάστημα με τον τρόπο του. Το δικαστήριο όρισε ποινή φυλάκισης ενάμιση μήνα με αναστολή στον κατηγορούμενο.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών