KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

ΠΕΘΕΡΟΣ ΧΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ.

Μοιάζει με σαπουνόπερα της κακίας ώρας, όμως, δυστυχώς για τον άτυχο νεο απο την ΠΑΙΑΝΙΑ είναι αλήθεια. Τον... χώρισε ο πεθερός του από τη γυναικά του γιατί ήθελε παιχνιδάκια μέσα στο αμάξι με τον γαμπρό του.
Ο ίδιος εξομολογείται,  το... πάθημά του: «Ήμασταν μέσα στο αμάξι τού πεθερού μου και κατευθυνόμασταν προς το σπίτι μου. Κάποια στιγμή σταματάει και μου πιάνει το μπούτι! Έμεινα άναυδος, νόμιζα στην αρχή ότι αστειεύεται. Τον ρώτησα τι κάνει εκεί και μου είπε: "Ξέρεις"! Τότε βγήκα από το αμάξι και τον άκουσα να λέει ότι "επειδή δεν μου έκατσες, εγώ θα σε χωρίσω". Μόλις έφτασα στο σπίτι είπα στη γυναίκα μου τι έγινε, για ποιο λόγο άργησα και γιατί ήρθα μόνος και τσακωθήκαμε με τον πατέρα της. Δεν με πίστευε... Πήγαμε στο πατρικό της για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους. Εκεί ο πατέρας της έπαιξε ένα θέατρο και την έπεισε ότι έλεγα ψέματα και ότι πρέπει να με χωρίσει. Εκείνη έχοντας μεγάλη αδυναμία στον πατέρα της αρνήθηκε να φύγει μαζί μου και μου είπε ότι θέλει να με χωρίσει. Τότε εγώ θόλωσα και άρχισα να τον χτυπάω. Στο τέλος, ήρθε η αστυνομία και με πήραν σηκωτό και από τότε πηγαίνω δύο φορές το μήνα στην ασφάλεια και δίνω το "παρών", περιμένοντας για τη δίκη».

Δεν τον κάλεσαν ούτε στη βάπτιση του παιδιού του

Οι συνέπειες δεν είναι μόνο ότι μπορεί να φυλακιστεί άλλα και ότι εξαιτίας των «ορέξεων» του ίδιου του πεθερού του έχασε την γυναίκα που αγαπούσε, δεν βλέπει το παιδί του. Από την άλλη υπάρχει ένα μικρό παιδί που θα μεγαλώσει με χωρισμένους γονείς και ποτέ δεν πρόκειται να μάθει γιατί έγινε αυτό. Ποιος θα μπορούσε να του πει ότι «Παιδί μου, έδειρα τον παππού σου γιατί με χώρισε με την μαμά σου». Και ποιος θα μπορούσε να απαντήσει στο «Γιατί ήθελε να σε χωρίσει, μπαμπά;». Μάλιστα, βάπτισαν στα κρυφά το παιδί του και δεν τον κάλεσαν ούτε στο μυστήριο...
Ο τριαντάχρονος καταλήγει: «Τον έδειρα γιατί έκανε πραγματικότητα αυτό που είπε απείλησε. Και είναι κρίμα γιατί με τη γυναίκα μου αγαπιόμασταν και δεν έκανα ποτέ κάτι ανήθικο που να δικαιολογεί το χωρισμό. Ούτε την έδερνα, ούτε είμαι τζογαδόρος, ούτε είχα σχέση με άλλες γυναίκες. Ήμουν σωστός και χώρισα για έναν π.... Και αυτό που με ενοχλεί πιο πολύ είναι ότι το παιδί μου δεν θα ξέρει την αλήθεια».

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών