KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

ΟΙ OFF SHORE ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΛΑΛΑ.

 Σην αγωγή διαζυγίου που είχε καταθέσει η Χρύσα Ρώπα εναντίον του πρώην συζύγου της,Θανάση Λάλα, στην οποία αποκάλυπτε με στοιχεία ότι η περιουσία του δεν ήταν στο όνομά του, καθώς ακίνητα σε Σύρο, Βαρνάβα, Χολαργό, Παρίσι, Εξάρχεια, αλλά και λογαριασμοί που εμφανίζονταν πάντα σε off shore εταιρείες!Στην ίδια αγωγή ανέφερε ότι ο γάμος της με το δημοσιογράφο Θανάση Λάλα, ήταν μόνο μία βιτρίνα. "Υπήρχα μόνο με την ιδιότητα της συζύγου και την υποχρέωση να προστατεύω τη δημόσια εικόνα του. Το μοντέλο του ήταν το "happy family"!
Σήμερα, όλα αυτά που είχαν ακουστεί στις κλειστές πόρτες του δικαστηρίου, περιέχονται σε μία συνέντευξη - ποταμό της δημοφιλούς ηθοποιού . "Στο ενοίκιο μένω... Εμείς έχουμε μόνο φέτα στο ψυγείο και ο Λάλας κράτησε τα ακίνητα... Για να μην τρελάνω το σύμπαν 11 χρόνια, δε διεκδίκησα ποτέ τίποτα. Τι να διεκδικήσω, αφού ο άλλος δεν ήθελε να μου δώσει. Κάποια στιγμή ανακάλυψα ότι όλα τα ακίνητα είχαν μεταβιβαστεί σε off shore εταιρείες"!
Με τα λόγια αυτά η γνωστή ηθοποιός Χρύσα Ρώπα, ξεσπάει εναντίον του πρώην συζύγου της, συνεχίζοντας την έκρηξη οργής που είχε ξεκινήσει πριν από λίγες ημέρες μέσα από την εκπομπή "Πρωινό mou" του Mega!
"Έμεινα άνεργη για δυο χρόνια και είχα με καρκίνο την αδελφή, χωρίς ασφάλεια. Έπρεπε να βρω λεφτά. Γύρισα όλα τα θέατρα, όλοι τους με βοήθησαν με το παραπάνω και ο Λάλας δεν έστειλε ούτε στεφάνι στην κηδεία της. Έβγαινε ο Λάλας , ο πατέρας του παιδιού μου, κι έβριζε το Λαζόπουλο όλο το χειμώνα. Αφού δε μας δίνεις λεφτά, αφού δεν νοιάζεσαι για μας, τι θέλεις τώρα που σηκώθηκα στα πόδια μου, μετά το χαμό της αδελφής μου, και μπορώ να δουλέψω? Γιατί βρίζεις το άνθρωπο που μου δίνει ψωμί?", συνεχίζει.
"Άν κάποιος κάνει λαμογιά σε κάποιον άλλο και αν ο ένας το κάνει ζούγκλα, ο άλλος αν θέλει φεύγει. Εγώ απλώς έφυγα. Γιατί να διεκδικήσω; Αν ο άλλος δεν έχει τη διάθεση να σου παρέχει μια μικρή βοήθεια από αυτά που αποκτήσατε μαζί, γιατί δεν ήμουν μάγκας, να αναρωτηθώ γιατί παίρνει σπίτια μαζί μου...", προσθέτει.
Αναμένεται με ενδιαφέρον η απάντηση του Θανάση Λάλα που τα τελευταία χρόνια συνεχίζει τη ζωή του στο πλευρό της κ.Αννας Δρούζα.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών