KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ 156 ΕΝΑΝΤΙ 142 ΨΗΦΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ.

Με ψήφους 156 υπέρ και 142 κατά υπερψηφίστηκε ο προϋπολογισμός

Με ψήφους 156 υπέρ και 142 κατά υπερψηφίστηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης ο «μνημονιακός» προϋπολογισμός του 2011, μετά από πέντε ημέρες συζητήσεων στη Βουλή.

Υπέρ του προϋπολογισμού ψήφισαν οι 156 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και κατά 142 βουλευτές των κομμάτων της αντιπολίτευσης. Η Νέα Δημοκρατία, υπερψήφισε μονάχα τις δαπάνες της Προεδρίας της Δημοκρατίας, με εξαίρεση, ωστόσο, τον βουλευτή της, Πάνο Καμμένο, ο οποίος καταψήφισε το σύνολο του προϋπολογισμού.

«Όχι σε όλα» δήλωσαν επίσης, τα κόμματα της ελάσσονος αντιπολίτευσης, καθώς επίσης και οι ανεξάρτητοι βουλευτές, που έχουν αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ (Δημαράς, Σακοράφα, Οικονόμου και Παπαχρήστος) και οι ανεξάρτητοι βουλευτές που ανήκουν στην Δημοκρατική Συμμαχία και την Δημοκρατική Αριστερά.

Από την συνεδρίαση απουσίασαν οι βουλευτές της ΝΔ, Κ. Χατζηδάκης και Τ. Ιατρίδου, οι οποίοι γνωστοποίησαν την τοποθέτησή τους με επιστολές, που δεν αναγνωρίζονται ως έγκυρες ψήφοι.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών