Belvedere_SilverΗ Belvedere με ενθουσιασμό σας παρουσιάζει την Belvedere SILVER για τις φετινές γιορτές. Η Belvedere SILVER είναι η Ultra premium βότκα Belvedere σε μια ολοκαίνουργια, περιορισμένης κυκλοφορίας ασημένια φιάλη. Δημοφιλής όχι μόνο για τα πολύτιμα συστατικά της αλλά και για την κομψή και ιδιαίτερη φιάλη της, η Belvedere SILVER θα γίνει το επίκεντρο για τις πιο ιδιαίτερες εκδηλώσεις, ενώ αποτελεί το απόλυτο δώρο για την περίοδο των εορτών.
H νέα φιάλη διατηρεί την υπογραφή της Belvedere στο σχεδιασμό ενώ παράλληλα ενισχύει την πλούσια ιστορία της μάρκας και την πολυτελή εικόνα της.
Εμμένοντας στην πολωνική παράδοση των ιδιαίτερων προτύπων και τη δέσμευση στην ποιότητα, η Belvedere είναι η απόλυτη, καθόλα φυσική ultra premium βότκα. Χρησιμοποιώντας μόνο Dankowskie Gold Rye – ένα είδος σίκαλης που καλλιεργείται αποκλειστικά στις πεδιάδες της Mazovia – και παίρνοντας νερό μόνο από παρθένα αρτεσιανά πηγάδια, η Belvedere αποστάζεται τέσσερις φορές για να αποκαλύψει το δυναμικό της χαρακτήρα. Η διαδικασία της απόσταξης είναι τόσο ακριβής ώστε να επιτρέπει στα διακριτικά αρώματα της βότκας να εμφανίζονται χωρίς να χάνονται οι απαλές νότες που κάνουν την Belvedere τόσο ιδιαίτερη. Το αποτέλεσμα είναι μια ήπια, κρεμώδης, πιπεράτη γεύση, με ένα καθαρό τελείωμα.