KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ 28ΧΡΟΝΗ ΚΟΣΜΙΚΗ.






undefinedΞαφνικά έχασε τη ζωή της η 28χρονη Μαρία Νάτσου, γνωστή στους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας και φίλη των Πάρη Λάτση, Νάσο Παππά, Νάνσυ Λεονάρδου κ.α. Από τι πέθανε η Μαριάννα Νάτσου;
H Mαριάννα Νάτσου ήταν γνωστή στους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας και ένα από τα πιο αγαπημένα κορίτσια της high society. Τα ξημερώματα της Κυριακής, επιστρέφοντας από το πάρτι γενεθλίων του αγαπημένου της, έπεσε θύμα τροχαίου δυστυχήματος με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία σε ηλικία μόλις 28 χρόνων.
Η Mαριάννα Νάτσου επέβαινε σε ένα mini cooper στην θέση του συνοδηγού, όταν το αυτοκίνητο για άγνωστο λόγο ξέφυγε από την πορεία του στο τέλος της λεωφόρου Βουλιαγμένης, συγκεκριμένα στο σημείο όπου ενώνεται με την Ποσειδώνος. Το αυτοκίνητο καρφώθηκε σε μία κολώνα της Ποσειδώνος και μετατράπηκε σε μία άμορφη μάζα. Ο οδηγός του οχήματος, Σάκης, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο.
Η Mαριάννα Νάτσου έκανε παρέα με τον Πάρη Κασιδόκωστα, το Νάσο Παππά, τη Νάνσυ Λεονάρδου κ.ά. Πριν από δύο χρόνια αποφάσισε να ανοίξει ένα cafe – bar στη Γλυφάδα, στην Ιωάννου Μεταξά. Η κηδεία της πραγματοποιήθηκε χθες στο Α’ νεκροταφείο Βουλιαγμένης στις 11 το πρωί.
«Δεν είναι δυνατόν να “έφυγε” αυτό το κορίτσι που ήταν η χαρά της ζωής!», έλεγαν όσοι έμαθαν πρώτοι την είδηση του τραγικού θανάτου της Μαριάννας Νάτσου. Σοκ στην αρχή και στη συνέχεια θρήνο προκάλεσε στα σαλόνια της κοσμικής Αθήνας ο χαμός (από τροχαίο) της Ελληνίδας business woman, η οποία -παρά το νεαρό της ηλικίας της- είχε ήδη προλάβει να βάλει τη «σφραγίδα» της στο αθηναϊκό nightlife, καθώς ήταν η «ψυχή» της παρέας των τριαντάρηδων VIP της ελληνικής κοινωνίας.
Η κηδεία της πρόωρα χαμένης Μαρίας Νάτσου έγινε στο Α’ Νεκροταφείο Βουλιαγμένης, παρουσία πολλών εκπροσώπων της «κρεμ ντε λα κρεμ» των Αθηνών. Τραγικές φιγούρες οι γονείς της Μαριάννας, Ρούλα και Θόδωρος, αλλά και ο πολυαγαπημένος αδελφός της Αλέξανδρος. Παρόντες ήταν πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους ο γνωστός επιχειρηματίας Θέμης Πετράκης. Εκεί και ο Πάρης Κασιδόκωστας, που δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει τον χαμό της επιστήθιας φίλης του. Με δάκρυα στα μάτια συνοδευόμενος από τον πατέρα του, τον δήμαρχο Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κασιδόκωστα, την αποχαιρέτησε. Ο γνωστός επιχειρηματίας Αργύρης Παπαργυρόπουλος με τον γιο του, τον νεαρό ηθοποιό Νάσο Παπά, η Αφροδίτη Σταθοκωστοπούλου, η Μαρίνα Βερνίκου, καθώς και η επιστήθια φίλη της Μαριάννας, Νάνσυ Λεονάρδου, όλοι ήταν εκεί για το τελευταίο αντίο στη δική τους Μαριάννα. Συντετριμμένος και ο εφοπλιστής Γιώργος Αράπης, ο οποίος της είχε ιδιαίτερη αδυναμία. Δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του κατά την Εξόδιο Ακολουθία και την κηδεία της.


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών