KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

31/12/2010 ΡΟΛΑ ΣΤΟ LIME WIRE.



Στις 31 Δεκεμβρίου θα κατεβάσει οριστικά τα "ρολά" του το LimeWire, η διάσημη υπηρεσία P2P ανταλλαγής μουσικών αρχείων, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας που εκδόθηκε χθες, Παρασκευή.
«Ως αποτέλεσμα της τρέχουσας νομικής κατάστασης στην οποία βρισκόμαστε, δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά να σταματήσουμε όλες τις λειτουργίες του LimeWire Store. Παρά τις προσπάθειές μας, στις 31 Δεκεμβρίου του 2010 το LimeWire Store θα σφραγίσει τις διαδικτυακές του πόρτες».
Δυστυχώς, οι χρήστες του sharing δεν θα έχουν στη διάθεσή τους ούτε τη νόμιμη υπηρεσία download μουσικής, την οποία σχεδίαζε η εταιρεία το προηγούμενο διάστημα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση το LimeWire Store εγκατέλειψε τα σχέδιά του, καθώς εκκρεμεί μία ακόμα ακροαματική διαδικασία, που έχει προγραμματιστεί για τον Ιανουάριο, και αφορά σε αποζημιώσεις εκατομμυρίων δολαρίων προς τις μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες για διαφυγόντα κέρδη.
 

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών