KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Η ΧΗΡΑ ΤΑ ΕΧΑΣΕ ΤΑ600.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ.

undefined

Πήγε για έρωτα και βγήκε καταχρεωμένη... Ο λόγος για μια χήρα από την Αυστραλία η οποία εξαπατήθηκε από έναν άνδρα που της πουλούσε «διαδικτυακό έρωτα».

Μία χήρα από το Περθ της Αυστραλίας που προσπάθησε να βρει τον έρωτα μέσω του Ίντερνετ, έχασε 600.000 δολάρια και κινδυνεύει να καταλήξει στον δρόμο γιατί ενέδωσε στις προτροπές του "ελληνικής καταγωγής άντρα από το Maine των ΗΠΑ", όπως της συστήθηκε μέσω του διαδικτύου, να επενδύσει σε κάποια εταιρία παραγωγής πετρελαίου στη Νιγηρία.

Ο Χριστόφορος, έτσι συστήθηκε ο απατεώνας "ηλεκτρονικός μνηστήρας", μετά την πρώτη του γνωριμία με την γυναίκα, άρχισε να της τηλεφωνεί καθημερινά εκφράζοντάς της τον έρωτά του, ενώ παράλληλα την πληροφορούσε για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στην Δυτική Αφρική.

Μετά από λίγο καιρό, ο "Χριστόφορος" αποφάσισε να περάσει στην επόμενη φάση του σχεδίου του. Αφού την έπεισε ότι θα μπορούσε να κερδίσει πολλά λεφτά αν επένδυε σε παρόμοιες επιχειρήσεις με αυτές που είχε επενδύσει και ο ίδιος, της ζήτησε να του στείλει τα ανάλογα χρήματα. Μετά την πρώτη δόση η γυναίκα έλαβε κάποια έγγραφα τα οποία όπως αποδείχθηκε αργότερα ήταν "για τα σκουπίδια", ενώ μέσα σε ένα χρόνο η γυναίκα, που αναγκάστηκε να βάλει ακόμα και το σπίτι της υποθήκη, έστειλε συνολικά $600.000 στον "ηλεκτρονικό" μνηστήρα και απατεώνα.

Μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης, η Επίτροπος Υπηρεσίας Προστασίας του Καταναλωτή Δ. Αυστραλίας προειδοποίησε όλες τις μοναχικές ψυχές να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικές με τους ηλεκτρονικούς συντρόφους. "Μην τυφλώνεστε από έρωτα και πρέπει πάντα να προστατεύετε την ταυτότητα αλλά και τα προσωπικά σας δεδομένα γενικότερα" είπε χαρακτηριστικά η Επίτροπος Αν Ντρίσκολ.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών