KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΤΗΚΕ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ.(ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ Η ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ);;;




Διακόπηκε στις 14:00 περίπου το μεσημέρι της Παρασκευής, η απολογία του Προέδρου της ΑΣΠΙΣ, Παύλου Ψωμιάδη, λόγω του ασφυκτικού κλίματος που είχε δημιουργηθεί.
Πιο συγκεκριμένα, λίγη ώρα νωρίτερα, ο Π. Ψωμιάδης δέχτηκε εντονότατες αποδοκιμασίες και προπηλακισμούς από περίπου 100 επενδυτές της ASPIS Capital αλλά και φυσικών προσώπων που είχαν κάνει ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά προγράμματα στην εταιρεία και τώρα είναι στον αέρα.
Ανήρτησαν πανό το οποίο ανέγραφε χαρακτηριστικά: «Το Σύστημα Φτιάχνει Ψωμιάδηδες – Το Κράτος του Συντηρεί». Το εξαγριωμένο πλήθος κινήθηκε απειλητικά προς τον κ. Ψωμιάδη την ώρα που έμπαινε στο γραφείο του ανακριτή, και απάντησε με πλέον προκλητικό τρόπο. Όπως ήταν φυσικό, η αντίδραση του Παύλου Ψωμιάδη ανέβασε περισσότερο τους τόνους αλλά ευτυχώς παρενέβησαν οι ψυχραιμότεροι.
Σημειώνεται πως τα «πυρά» των συγκεντρωμένων δεν γλίτωσε ο συνεργάτης του Π. Ψωμιάδη, Βασίλης Αδαμόπουλος, που κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης. Για να αποφευχθούν επεισόδια ο Β. Αδαμόπουλος έφυγε συνοδεία Αστυνομικών δυνάμεων.
Αξίζει να υπογραμμιστεί πως ο Π. Ψωμιάδης κατηγορείται για εξαπάτηση περίπου 65 επενδυτών στους οποίος υποσχέθηκε μεγάλα κέρδη μέσω αγοράς επενδυτικών ομολόγων.
Την προηγούμενη Τετάρτη, ο 6ος τακτικός ανακριτής εξέδωσε ένταλμα σύλληψης, μετά την πληροφορία ότι σχεδίαζε να φύγει στο εξωτερικό.
Για να δούμε…

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών