KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ Η ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ;;;;


Τον πυρήνα της οργάνωσης «Σέχτα Επαναστατών» εκτιμά η αντιτρομοκρατική πως κρατά πλέον στα χέρια της, μετά τις συλλήψεις 4 ατόμων, αλλά και πολλών προσαγωγών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στο γκαράζ της οδού Καισαρείας, στη Νέα Σμύρνη, έχουν βρεθεί καλάσνικοφ, πιστόλια, αυτόματα και εκρηκτικά, ενώ στο διαμέρισμα της οδού Πραξιτέλους στον Πειραιά οι αστυνομικοί έχουν δει με τις μικροκάμερες πολλά πιστόλια και χειροβομβίδες.

Αναλυτικά, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής τρία υποπολυβόλα εκ των οποίων τα δύο τύπου Scorpion, επτά πιστόλια (Glock, CZ, BAIKAL), τρία πολεμικά ντουφέκια καλάσνικοφ, ένας σιγαστήρας, γεμιστήρες, πολλά φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, 50 κιλά εκρηκτικής ύλης ANFO εργοστασιακό, τέσσερις χειροβομβίδες, και 200 γραμ. εκρηκτική ύλης TNT.

Τα όπλα αυτά μεταφέρθηκαν και εξετάζονται στα εργαστήρια της εγκληματολογικής υπηρεσίας.

Σημειώνεται ότι τα δύο άτομα που συνελήφθησαν στη Νέα Σμύρνη ακινητοποιήθηκαν από αστυνομικούς της αντιτρομοκρατικής την ώρα που έβγαιναν από το κτήριο και πάνω του είχαν ένα σακίδιο με όπλα.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ετοίμαζαν δολοφονικό κτύπημα που επρόκειτο να πραγματοποιήσουν αυτές τις ημέρες ενόψει της επετείου των δύο ετών από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Το διαμέρισμα στον Πειραιά είχαν ενοικιάσει πριν από ένα χρόνο δύο νεαροί, που εμφανίστηκαν ως φοιτητές από την Κύπρο και προπλήρωσαν ενοίκια και κοινόχρηστα πολλών μηνών.
Τέλος, σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες και στην επαρχία όπου σύμφωνα με αστυνομική πηγή αναμένεται να αποδώσουν σημαντικά στοιχεία.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών