KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ Η USA ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ..ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΚΟΥΝΑ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ;;;;;


Μπλόκο PayPal στις συναλλαγές WikiLeaksΗ υπηρεσία διαδικτυακών πληρωμών PayPal, που έχει έδρα στις ΗΠΑ, αποφάσισε να μπλοκάρει τις οικονομικές συναλλαγές με το WikiLeaks.

Η PayPal δικαιολόγησε την απόφασή της αναφερόμενη στην «εμπορική της πολιτική (...) που απαγορεύει τη χρήση» των υπηρεσιών της «για την προώθηση, διευκόλυνση και ενίσχυση κάθε παράνομης δραστηριότητας».

Ο ιστότοπος WikiLeaks πάλευε το Σάββατο να παραμείνει σε λειτουργία.

Επειτα από μία μικρή διακοπή, η διαδικτυακή διεύθυνση στην Ελβετία λειτουργούσε και πάλι. «Δύο ώρες μετά την απενεργοποίηση» αυτής της διεύθυνσης από τον αμερικανικό πάροχο διαδικτυακών διευθύνσεων EveryDNS.net «λάβαμε αρκετές διαθέσιμες διευθύνσεις», ανακοίνωσε το ελβετικό Κόμμα των Πειρατών, που υποστηρίζει τον WikiLeaks στο όνομα της ελευθερίας του Διαδικτύου.

Το κόμμα έδωσε επίσης στη δημοσιότητα 21 διαδικτυακές διευθύνσεις από τις οποίες μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση στο WikiLeaks.

Ο ιστότοπος είναι εδώ και αρκετές ημέρες στόχος κυβερνοεπιθέσεων που έχουν προκαλέσει σημαντικά προβλήματα στην προσβασιμότητά του.

Οι προσπάθειες των ΗΠΑ να εμποδιστεί η πρόσβαση στον ιστότοπο συνεχίζονται.

Ο στρατός ανακοίνωσε ότι ανέβασε στο δίκτυο που χρησιμοποιούν οι Αμερικανοί στρατιώτες στο Ιράκ μία προειδοποίηση κατά της πρόσβασης στα έγγραφα που έχει δημοσιοποιήσει ο WikiLeaks.

Ο Λευκός Οίκος έδωσε εντολή στους αμερικανικούς κυβερνητικούς οργανισμούς να λάβουν μέτρα, ώστε οι υπάλληλοί τους να μην έχουν πρόσβαση στον WikiLeaks από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές στην εργασία τους, εκτός κι αν έχουν λάβει πρώτα ειδική άδεια.

Την ίδια ώρα, η αστυνομία της Αυστραλίας ερευνά αν ο ιδρυτής του ιστότοπου έχει παραβιάσει κάποιους από τους νόμους της χώρας και άρα μπορεί να του ασκηθεί ποινική δίωξη, όπως δήλωσε ο Αυστραλιανός υπουργός Εξωτερικών Κέβιν Ραντ.

 Εναντίον του Τζούλιαν Ασάνζ έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για σεξουαλική επίθεση.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών