KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Η ΜΙΜΗ -ΕΛΕΝΑ - ΝΤΑΝΟΥ ΜΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ,,,,ΤΗΣ.



Έξαλλη η Μιμή με την προβολή της απαγορευμένης ταινίας πορνό από το παρελθόν στην εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου. Τι δείχνει η τσόντα της Μιμής ;
Η Μιμή  έγινε έξαλλη με την προβολή σκηνών από την καυτή ταινία της Μικαέλα, ο γλυκός πειρασμός-Έλενα Ντάνου στο «Τσαντίρι» του Λάκη Λαζόπουλου. Η γνωστή ηθοποιός προσπάθησε με ένα εξώδικο να μπλοκάρει τουλάχιστον την επανάληψη της Παρασκευής.
Οι σκηνές από την soft τσόντα της Μιμής Ντενίση είχαν προβληθεί λίγες μέρες πριν από την εκπομπή Φώτης & Μαρία αλλά η Μιμή Ντενίση απέσυρε τη μήνυση αφού το κανάλι της ζήτησε συγνώμη. Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη με τον ALPHA και τον Λάκη Λαζόπουλο.
Η Μιμή  έστειλε την Παρασκευή το πρωί εξώδικο στα γραφεία του ALPHA που ανέφερε: «Σύμφωνα με πληροφορίες μας το οπτικό υλικό που χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της ανωτέρω εκπομπής υπάρχουν σκηνές από έργο, του οποίου τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν κατ’ αποκλειστικότητα στην εντολέα μας Μιμή Ντενίση. Η ως άνω προβολή έγινε χωρίς την έγγραφη άδειά της, η οποία ρητώς σας αναφέρουμε πως δεν υφίσταται». Κάντε κλικ στην εικόνα δεξιά για να διαβάσετε ολόκληρο το εξώδικο της Μιμής Ν στον Λάκη Λαζόπουλο.
Η επίμαχη soft ταινία πορνό-τσόντα της Μιμής Ντενίση έχει πάντως κάνει τον γύρο του διαδικτύου και download rapidshare links κυκλοφορούν σε blogs και forums. Το ενδιαφέρον του κόσμου για τη γυμνή Μιμή Ντενίση σε σεξουαλικές περιπέτειες είναι μεγάλο και οι κινήσεις της δημοφιλούς ηθοποιού κεντρίζουν την περιέργεια, έχοντας μάλλον το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που η ίδια επιδιώκει.
Η Μιμή Ντενίση επιφυλάσσεται και για την εμφάνιση του Τάκη Ζαχαράτου στην εκπομπή του Λαζόπουλου, ο οποίος τη μιμείται με τρόπο χυδαίο και προσβλητικό, όπως αναφέρει το έγγραφο.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών