KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

ΣΕ ΝΕΟ ΠΟΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ...



Η Anna Chapman, η ρωσίδα κατάσκοπος που απελάθηκε τον περασμένο Ιούνιο από τις ΗΠΑ και έκτοτε απασχολεί τα διεθνή ΜΜΕ, βρήκε νέα απασχόληση αποκτώντας ηγετικό αξίωμα στη νεολαία του κυβερνόντος κόμματος του Πούτιν.
Η λαμπερή πρώην κατάσκοπος εκλέχτηκε στο συμβούλιο της οργάνωσης, θεσμό τον οποίο επανέφερε με πρωτοβουλία του ο ρώσος πρωθυπουργός, κατά το τέταρτο συνέδριό της, την περασμένη Τετάρτη. Όμως, παρά την εκλογή της, αφιέρωσε πολύ λίγο από τον χρόνο της στις διαδικασίες του συνεδρίου.
Στην ομιλία της κάλεσε τους ανθρώπους να αντιμετωπίζουν με μια πιο θετική ματιά τη ζωή. "Πρέπει να μεταμορφώσουμε το μέλλον, ξεκινώντας από τον εαυτό μας", είπε. "Αν ο καθένας μας ήταν χαρούμενος, θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι νέο και χρήσιμο".
Η Anna Chapman ή Anya Kushchenko είναι κόρη ενός ρώσου διπλωμάτη. Πολλές φορές συγκέντρωσε τα βλέμματα πάνω της, από τη στιγμή που επέστρεψε στην Ρωσία, μετά την αποκάλυψή της στις ΗΠΑ. Έχει κάνει μια αποκαλυπτική φωτογράφηση σε ρωσικό ανδρικό περιοδικό, ενώ έκανε την εμφάνισή της στο διαστημικό σταθμό του Καζακστάν στην εκδήλωση για το διαστημόπλοιο Soyuz.
Η σέξι κατάσκοπος έχει συναντηθεί με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ενώ μαζί με τους υπόλοιπους εννέα κατασκόπους που είχαν απελαθεί από τις ΗΠΑ έχει τιμηθεί από τον ρώσο πρόεδρο Μεντβέντεφ για τις υπηρεσίες της προς την πατρίδα.
Τώρα, με το νέο της αξίωμα εκπληρώθηκε και η υπόσχεση του Πούτιν, ο οποίος είχε δηλώσει ότι όλοι οι ρώσοι πράκτορες θα αποκατασταθούν μετά την επιστροφή τους στην Ρωσία.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών