KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

MAΡΤΥΡΑΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ Ο ΧΑΡΗΣ.



undefined

Φέτος δεν φαίνεται να είναι η τυχερή χρονιά του Χάρη Βαρθακούρη. Ο συμπαθέστατος τραγουδιστής έγινε σήμερα το πρωί αυτόπτης μάρτυρας ένοπλης ληστείας σε βρεφικό κατάστημα όταν το επισκέφτηκε με την σύζυγο και την κόρη του για τα τελευταία Χριστουγεννιάτικα ψώνια.

Ο Χάρης επισκέφτηκε με την οικογένειά του το κατάστημα «Λητώ» της Κηφισιάς για την αγορά βρεφικών και μετά από λίγο ληστές εισέβαλαν στο κατάστημα οπλισμένοι με γκλοκ και φορώντας αλεξίσφαιρα γιλέκα, χωρίς μάσκες και αμέσως κατευθύνθηκαν στα ταμεία του καταστήματος που είναι λίγα μέτρα από την είσοδο του μαγαζιού. Εκείνη την ώρα ο Χάρης Βαρθακούρης κρατούσε αγκαλιά την κόρη του, έχοντας δίπλα του την σύζυγό του. Σοκαρισμένοι είδαν την ένοπλη ληστεία να διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια τους.

Με έκπληξη πληροφορήθηκαν λίγη ώρα αργότερα κι ενώ η αστυνομία είχε φτάσει στον χώρο πως το τελευταίο διάστημα ήταν η τρίτη φορά που το συγκεκριμένο κατάστημα "χτυπήθηκε" από ένοπλους ληστές και δεν έχει σύστημα παρακολούθησης και καταγραφής με κάμερες.

Ο Χάρης ενημέρωσε τους φίλους του στο Twitter και στο Facebook για την σημερινή του περιπέτεια και την έκβαση της.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών